Marek - opinia (1) Rzeczowo, konkretnie, profesionalnie a co najważniejsze w przyjaznej atmosferze. Marek Leszek - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Szkolenie OWD na bardzo wysokim... Leszek Ewa i Czarek - opinia (1) Wrażenia z kursu niesamowite, a wszystko dzięki profesjonalnemu treningowi.... Ewa i Czarek
Iwona - opinia (1) Było cudownie! polecam każdemu :) Pan Krzysztof jest świetnym instruktorem Iwona Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalnie przygotowany i przeprowadzony kurs OWD. Dużo wiedzy... Krzysztof Maria - opinia (1) Polecam każdemu, wyjątkowe przeżycie. Instruktor podchodzi bardzo... Maria Karol - opinia (1) Świetny kurs Freediving z świetnym nauczycielem, dziękuje Wadym!!!! Karol Justyna Raszkowska-Mełnicka - opinia (1) Wszystkie kursy i szkolenia są prowadzone w bardzo miłej i przyjaznej... Justyna Raszkowska-Mełnicka ryszard - opinia (1) nurkowanie super sprawa, obsługa profesjonalnie podchodzi do klienta i z... ryszard Weronika - opinia (1) Zdecydowałam się na kurs nurkowania intro w Trytonie i nie żałuję swojego... Weronika Maciej - opinia (1) Intro nurkowe to super sposób na poznanie podwodnego świata i rozpoczęcie... Maciej Monika - opinia (1) Właśnie skończyłam kurs Open Water Diver (OWD) w CN Tryton w Gdańsku i... Monika Zbyszek - opinia (1) Mega kurs. Profesjonalne podejście do każdego kursanta. Fajna atmosfera.... Zbyszek Marcin Luks - opinia (1) Świetny kurs freedivingu (nurkowania bezdechowego) prowadzony przez... Marcin Luks Maciej - opinia (1) Jestem bardzo miłe zaskoczony profesjonalizmem oraz podejściem do klienta... Maciej Alicja - opinia (1) Wyjazdy z Trytonem, to niesamowita przygoda! Wszystko zorganizowane i dopięte... Alicja Tomek B. - opinia (1) Zdecydowanie polecam Trytona! Super ludzie - boss Krzysiek , instruktorzy... Tomek B. Raffa - opinia (1) Kolejny raz dobrze i bezpiecznie przeprowadzone szkolenie. Doświadczenie... Raffa Joanna B. - opinia (1) Fantastyczny wyjazd ma Malediwy. Niesamowite wrażenia, które na zawsze... Joanna B. Ania Maja - opinia (1) Świetnie przygotowany kurs, solidni instruktorzy, bezpieczeństwo na... Ania Maja