Marcin - opinia (1) Nurkuję z "Trytonem", ale komentarz dotyczy ich działalności jako biura... Marcin Anna - opinia (1) Polecam z całego serca, troskliwość, cierpliwość, profesjonalizm. Anna Sławek T - opinia (1) Jak zawsze profesjonalne podejście do indywidualnych potrzeb uczestników,... Sławek T
Hanna Interewicz - opinia (1) Jako rodzic jednej z czlonkow wyprawy nurkowej na Similany /Tajlandia/ jestem... Hanna Interewicz Krzysztof Kurzyk - opinia (1) Kurs przeprowadzony bardzo rzetelnie, w miłej atmosferze. Jak najbardziej... Krzysztof Kurzyk Marek - opinia (1) Cudownie spędzony czas z profesjonalną obsługą! Serdeczne dzięki Marek WK - opinia (1) Byłem na intro i mam super wrazenia. Instruktor wszystko wytlumaczyl w sposob... WK RYŚ - opinia (1) Byłem z CN Tryton na wielu wyjazdach krajowych i zagranicznych pełna profeska... RYŚ RYŚ - opinia (1) Idealny sklep ze sprzętem do nurkowania - super obsługa , profesjonalne... RYŚ RYŚ - opinia (1) Spełnili moje marzenia - nauczyli w wspaniały i profesjonalny sposób... RYŚ Ilona - opinia (1) Byłam na dwóch wyprawach nurkowych z Trytonem /w Jordanii i Egipcie /każda... Ilona Ilona - opinia (1) Jeżeli chcesz zostać płetwonurkiem gorąco polecam Trytona . Pełen... Ilona Przemek - opinia (1) Polecam wyjazdy nurkowe z CN Tryton. Skorzystałem z wyjazdu do Dahab, wraz z... Przemek Przemek - opinia (1) Polecam wyjazdy nurkowe z CN Tryton. Skorzystałem z wyjazdu do Dahab, wraz z... Przemek Dariusz Mazur - opinia (1) Bardzo profesjonalny zespol , indywidualne szkolenie , duża dbalosc o... Dariusz Mazur Monika - opinia (1) Byłam z Trytonem w Dahabie. Doskonała organizacja, świetny klimat, cudowni... Monika Grzegorz - opinia (1) Kolejny udany wyjazd z Trytonem. Polecam!!! Grzegorz Karol Awtuch - opinia (1) Witajcie Po 8 latach przerwy w nurkowaniu, w Jordanii spece z Trytona... Karol Awtuch Patrizio - opinia (1) Super! Wonderful time spent in Jordania, can't await the next Scubadiving... Patrizio Ania - opinia (1) Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa w każdym calu. Fantastyczna kadra,... Ania