O.K
Witam. Obecnie jestem na 3 roku studiów licencjackich i jestem jak najbardziej zadowolona. Polecam szkołę. Doświadczona i wykwalifikowana kadra, potrafiąca przekazać w sposób interesujący oraz łatwy do zrozumienia materiał nauczania. Dynamiczny rozwój infrastruktury turystycznej i hotelowej przyciąga dużą liczbę chętnych osób pragnących poznać tajniki turystyki i rekreacji, dietetyki, wellness & SPA. Podczas zajęć nie mieliśmy do czynienia jedynie z "czystą" teorią. Podczas wykładów jak i ćwiczeń wykładowcy przedstawiali szereg problemów z życia oraz pracy w ośrodkach z jakimi możemy się spotkać podczas naszej kariery zawodowej a następnie szczegółowo tłumaczyli jak należy postępować aby nie popełniać błędów.
Według mnie dla nowo przyjmowanych studentów powinno wprowadzić się wstępne egzaminy w celu "selekcji" studentów pragnących studiować to co lubią od studentów chcących beztrosko przejść proces edukacji.
Według mnie dla nowo przyjmowanych studentów powinno wprowadzić się wstępne egzaminy w celu "selekcji" studentów pragnących studiować to co lubią od studentów chcących beztrosko przejść proces edukacji.