POLECAM!!! (1) Pan Jan jest cierpliwym instruktorem, z którym można porozmawiać nie tylko o... Ariel P. JAN najlepszym instruktorem!!!;) (1) Bardzo polecam p. JANA!!! Anielska cierpliwość, profesjonalizm, po prostu... Agnieszka Bardzo polecam (1) Po 30 godzinach nauki z Panem Januszem czuję, że jestem bardzo dobrze... Daniel
POLECAM !!! (1) Polecam każdemu kto chce skutecznie i w miłej atmosferze nauczyć się jeździć... Karolina Polecam !!! (1) Właśnie odebrałam prawo jazdy!! Jestem szczęśliwa że trafiłam na szkołę jazdy... Beata nie ma lepszego!!!!!! (1) Polecam każdemu, kto chce nauczyć się jeździć i mieć z tego mnóstwo... Ania Sz. bez stresu (1) Witam, ja robiłam prawa jazdy 8 lat, ogólnie rzecz biorąc bałam się... madzik Agata - opinia (1) Pan Janusz to wspaniały instruktor, zdałam egzamin dzięki jego niezwykłej... Agata B.DOBRY INSTUKTOR ORAZ SZKOŁA (1) P. Janusz, to najlepszy instruktor na jakiego trafiłam. Dzięki niemu naparwdę... sara Szczerze Polecam (1) Mogę śmiało i szczerze polecić te szkołę a szczególnie instruktora p.... Bodi Kamila:) Świeżo po odebranym prawku (1) Witam:) jezeli chodzi o mnie to nie trafiłam do pana Jana odrazu.Kurs robiłąm... Kamila:) Najlepsza szkoła!!!! The Best of the Best!!!! Die beste Schule, die ich kenne!!! (1) Co tu dużo mówić: najlepszy instruktor! najlepsza szkoła! Ceny: na każdą... Ola K. Adam W. - opinia (1) Profesionalizm, niskie ceny, cierpliwość i chęć przekazania wiedzy kursantom... Adam W. Witam Wszystkich!!!!!! (1) Witam. Instruktor tej szkoły jazde ma bardzo profesjonalą i ludzkie podejście... Agata Z. Ekstraklasa wśród szkół :) Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a przede wszystkim fantastycznego... Marlena