O.W. "Melisa"

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ktoś coś słyszał na temat tego Ośrodka Wczasowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: O.W. "Melisa"

Byłam tam kiedyś na szkoleniu + imprezce. Podczas szkolenia podano bardzo smaczny obiad (zwyczajny- ziemniaki i mięso, ale jak domowy). Imprezkę mieliśmy wieczorem w drewnianej chacie, tam już było kilka niewypałów. Karkówki nie starczyło dla każdego i została tylko kiełbasa, do tego sprzedano nam słodkie wino jako wytrawne, ktoś miał zapewnić muzykę, ale ostatecznie sami biegaliśmy z płytami (ale tutaj też biorę poprawkę na to, że organizator był raczej dość skąpy, może to jego wina).
Sale w ośrodku (dwie) są wyremontowane i nie są brzydkie, ten drewniany budynek do imprez przy gillu ujdzie w tłoku, domki i taras przed głównym budynkiem niestety pamiętają czasy głębokiego PRL-u. Widok na hałdę fosforytu.
Ciekawe, jakie są ceny i menu. Rzadko się zdarza, żeby smakowało mi jedzenie w jakimś ośrodku, albo żebym uznała, że było czysto. A tam było pod tym względem OK. Przynajmniej rok temu.

Re: O.W. "Melisa"

Byłam na weselu 3 lata temu. Jedzenia mało, obsługi nie pamiętam. Wiem, że zniknęła część jedzenia dlatego pewnie było mało na stołach. Ośrodek bardzo ładny. Sama nie zdecydowałam się żeby tam robić bo wolę dostać to za co zapłaciłam.