O co chodzi z tą plandemią?

Maski zaczynają spadać!
Chińskie laboratorium biologiczne w Wuhan należy do firmy Glaxosmithkline, która (przypadkowo) jest właścicielem firmy Pfizer! (ten, który produkuje szczepionkę przeciwko wirusowi, który (przypadkowo) rozpoczął się w Wuhan Biological Lab, które (przypadkowo) zostało ufundowane przez dr Fauci, który (przypadkowo) promuje szczepionkę!
GlaxoSmithKline (przez przypadek) jest zarządzany przez dział finansowy Black Rock, który (przez przypadek) zarządza finansami Open Foundation Company (Fundacja Sorosa), która (przez przypadek) obsługuje francuską AXA!
"Przypadkowo Soros jest właścicielem niemieckiej firmy Winterthur, która (przypadkowo) zbudowała chińskie laboratorium w Wuhan i została wykupiona przez niemiecki Allianz, który (przypadkowo) ma Vanguard jako udziałowca, który (przypadkowo) jest udziałowcem Black Rock, który (przypadkowo) kontroluje banki centralne i zarządza około jedną trzecią globalnego kapitału inwestycyjnego.
Black Rock (przypadkowo) jest także głównym udziałowcem firmy microsoft, należącej do Billa Gatesa, który (przypadkowo) jest udziałowcem firmy Pfizer (który - pamiętasz? Sprzedaje cudowną szczepionkę) i (przypadkowo) jest obecnie pierwszym sponsorem KTO!
Teraz rozumiesz, jak martwy nietoperz sprzedany na mokrym rynku w Chinach zainfekował całą planetę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: O co chodzi z tą plandemią?

A ty przypadkowo natknąłeś się na te wszystkie informacje w toalecie na stacji benzynowej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ty nie przypadkowo jesteś ignorantem faktów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli pod pojęciem ingoranta masz na myśli człowieka nie mającego podstawowej wiedzy, to za takiego się nie uważam.
Faktem jest natomiast, że nie mam wiedzy, aby potwierdzić wszystkie informacje zawarte w komentarzu i uznać je za fakty. Mam inne zainteresowania, więc nie będę również szukał innych źródeł, dlatego w ogóle nie zamierzam polemizować z treścią tego komentarza.
Jako istota rozumna domyślam się jednak, że zebranie tych "faktów" nie było dziełem przypadku, podobnie samo zamieszczenie komentarza tej treści.
Wiążąc te fakty z panującą pandemią koronawirusa przypomniała mi się następująca sytuacja:
Pewnego wieczora odwiedził mnie znajomy z butelką szampana. Otwierając szampana korek niespodziewanie wystrzelił, a zawartość butelki wylała się z hukiem na bielutką ścianę mojego, świeżo odnowionego pokoju. Niestety ściana nadawała się tylko do ponownego malowania.
Po jakimś miesiącu dowiedziałem się od znajomego, że sklep z akcesoriami malarskimi, w którym kupiłem farbę należy do brata kolegi, który przyniósł szmpana (przypadek?). Udziały w fabryce farb i lakierów ma stryjenka, szwagra kolegi ze strony starszej siostry tego kolegi (przypadek?). Malarze, którzy odmalowali mi pokój byli poleceni przez tego kolegę (przypadek?), a żona kolegi pracowała w banku, który udzielił mi szybkiej pożyczki na malowanie (przypadek?)
Gdybym te informacje pozyskał wcześniej.............. ściana byłaby brudna do dzisiaj :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

niewiem, ale panie anonimie juz cie wyczailem :)
twoj styl pisania ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...