O co mu chodzi?

Facet wysyłał mi sprzeczne sygnały. Gapił się z podtekstem erotycznym, a czasem jakby był zauroczony. Ja też zwracałam na niego uwagę, może to sprowokowałam. Zrobił jedno podejśćie. Nie pogadałam. Obraził się, zaczął mnie olewać, ignorować w rozmowie przy znajomych z pracy, a za jakiś czas podczas zebrania w pracy ciągle się oglądał i gapił na mnie.
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: O co mu chodzi?

Magda twierdzi ze facet wysyła jej sprzeczne sygnaly. Ja zawsze pytam wprost. ;] Ide sie przejsc, może się znajdzie moja druga połówka.;] @Mikronezjo słuszna uwaga, ale wybacz, jestem sam i mogę robić co chce. Nawet chlac, bo o to tez darla twarz ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>wstaw fotkę

a ten tylko fotki i fotki... :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Co z tego skoro z kobietami mi nie wychodzi. Prędzej czy później mnie zostawiają."

Ciekawe gdzie (w kim) tkwi problem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie trudno ocenić kto ma rację - wstaw fotkę w typowym ubraniu to będzie można ocenić jak się ubierasz.

Ruda, fajna babka z Ciebie, wiesz? Mam nadzieję, że jak już zawitasz w Trójmieście, to się poznamy w realu :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra , nie wnikam :) Nie wiem jak się ubierasz i czy miała rację mówiąc , że jak dziad. Nie bronię dziewczyny , bo jej nie znam. A co do wierności.. przed ślubem tez powinna być dochowana , ale co ja tam wiem , jako romantyczka :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiernym to chyba po ślubie?;] A my nie byliśmy zaobraczkowani. Zresztą juz zacząłem szukać.;] Nie chciała mnie- jej strata. Obraziła mnie mówiąc, ze źle się ubieram i ze nie mam dla niej czasu. Mogła dodać, ze chce mnie tylko dla siebie. Ciekawe czy ona znajdzie takiego. ;] Naiwnego!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hahaha , Mikro , pomyślałam o tym samym :)
@lubię misie
Nie szufladkuj kobiet , widocznie jeszcze na swoją połowę nie trafiłeś :) Trzeba wierzyć , że prędzej czy później znajdzie się ta jedna idealna dla Ciebie :) Kontrola i obsesja powiadasz? Może faktycznie Cię kochała i przeczuwała , że ma powody do zazdrości ?

Poczytaj wątek Powściągliwego - może razem dojdziecie, w czym tkwi problem? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doświadczenie mam. ;]Co z tego skoro z kobietami mi nie wychodzi. Prędzej czy później mnie zostawiają. Każda ma wymagania a na poczatku nic im nie przeszkadza.;]

>Zmarnowalem przez nia tyle czasu

Tak nie powinieneś mówić - związek, to nie inwestycja. Jesteś bogatszy o kolejne doświadczenie. Może z perspektywy czasu spojrzysz na to inaczej?

Chyba trochę przesadzasz, dobrze się rozejrzyj :)

A Ty ją w ogóle kochałeś?? Bo skoro piszesz o zmarnowanym czasie , to mam wątpliwości co do prawdziwości i Twoich i jej uczuć.. Przykre. Ludzie się rozstają , ale jeśli zostają jakieś dobre wspomnienia i było uczucie , to jak można uznać , że to był czas zmarnowany ?? :(

Nie cieszę się. Zmarnowalem przez nia tyle czasu a mogłem być z kim innym. Teraz nie tak łatwo znaleźć dobra kobietę, tolerancyjna i taka co nie patrzy ile zarabiasz. @RudaWredna ona mi ciagle robiła sceny, wiec w końcu przestałem się jej tłumaczyć gdzie chodze i o to tez była zła. Ze się jej nie tłumacze. A tyle mówiła o miłości!!;] to nie miłość to kontrola i obsesja!

To nie rozpaczaj już, skoro się cieszysz, że jesteś wolny...

Ruda, możliwe, ale one u mnie kwitną zbiorowo :)

A może to po prostu indywidualne kwestie każdego storczyka ? Ale skaczemy po tematach , od związków po kwiatki :)

@lubię misie
No teraz to już jesteś wolny , ale jak chodziłeś do koleżanki , to nie byłeś :) Można poświęcać czas koleżankom , ale jednocześnie ta jedyna musi mieć pewność , ze jest właśnie tą najważniejszą .

Tylko ze ja jestem WOLNY i nie MAM zamiaru się tłumaczyć ze wszystkiego. Mam tyle ile mi wystarcza. Ona tez miała swoje, to co ja obchodzi moja wyplata. Nagle taka wymagająca. A koleżanek mam duzo i będę im poswiecal tyle czasu, ile sam uznam.;]

Ale storczyki nie powinny stać w przeciągu - tak jest napisane w mądrych książkach. W mocno nasłonecznionym miejscu też nie. Dlatego mówiłam, że u mnie rosną, choć warunki mają inne, niż zalecane.

Może przesadziłeś z tą pomocą koleżance trochę i Twoja dziewczyna czuła się odepchnięta ? Ciężko powiedzieć.

Mikro , u mnie nie ma możliwości przeciągów , motyla noga :/
Zgadza się , kobiety lubią czuć się jedynymi :) I to jest normalne :)

Ups, czyli trafiłam?
Kobiety tak już mają, że lubią być tymi jedynymi :)

Inne tematy z forum

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?