O co mu chodzi?

Facet wysyłał mi sprzeczne sygnały. Gapił się z podtekstem erotycznym, a czasem jakby był zauroczony. Ja też zwracałam na niego uwagę, może to sprowokowałam. Zrobił jedno podejśćie. Nie pogadałam. Obraził się, zaczął mnie olewać, ignorować w rozmowie przy znajomych z pracy, a za jakiś czas podczas zebrania w pracy ciągle się oglądał i gapił na mnie.
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: O co mu chodzi?

Powiedziała, ze na poczatku mnie kochała ale ja mam w d...e. ;] Ze jak byłem jej potrzebny, to szedlem do koleżanki. A ja wiem,ze koleżanka miała problem a moja była zazdrosna. Jestem opiekuńczy, to moja wada.;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w miejscu mocno nasłonecznionym, na dodatek w przeciągu, bo blisko drzwi wejściowych, a jest im tam bardzo dobrze :)

Mój bardzo nie lubił stać na komodzie , jak poszedł na parapet to odżył , a szczególnie dobrze mu tam w okresie zimowym .Okno wychodzi na wschód .

>@ Mikronezjo. Jestem opiekuńczy, lubię pomagac innym kobietom. ;]

To bardzo dobre cechy :)

Ale może pomagałeś innym i jej się to nie spodobało?

Ruda, sama nie wiem, bo nic specjalnego nie robię, a wręcz stoją u mnie w takim miejscu, które nie jest zalecane. I Kwitną jak szalone :). Nieskromnie powiem, że zawsze miałam rękę do kwiatów :)

@ Mikronezjo. Jestem opiekuńczy, lubię pomagac innym kobietom. ;]

Zapytałeś? I co odpowiedziała?

@lubię misie zwłaszcza białe
A może była z Tobą z braku innej opcji ? Tak czy siak , współczuję :/

Mikro , jak Ty je pielęgnujesz?? Bo u mnie są okresy takie , że ani jednego kwiatka :( Proszę o poradę ;)

Może masz też jakieś zalety? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magdo, mi dziewczyna w Nowy Rok wyznała, ze jest ze mną, bo jej zal mnie. Litość !! ;] Dowiedziałem się ze chodze ubrany jak dziad!!, za malo zarabiam i wcale nie wygladam jak Don Juan. To pytam się po c..j ze MNA była do tej pory?!!

No, owszem :)

Ruda, moje storczyki kwitną od kilku lat prawie bez przerwy. Nawet nie mam ich jak przesadzić :)

Ale forum ma to do siebie , że słowa często są rozbierane na części pierwsze :)

>Pewnie zaraz mi się dostanie za analizę ;)

Od kogo? Ja się akurat z Tobą zgadzam :)

Tak , Magda dopowiedziała sobie chyba coś , czego nie było .. od samego spojrzenia można poczuć jakąś fascynację , ale zakochanie to raczej jest gruba przesada. Facet może jej się podobać , bo dlaczego nie ? Ale do zakochania tu jeszcze daleko... Pewnie zaraz mi się dostanie za analizę ;)
Mikro , dziękuję :) Storczyki i tulipany to moje ukochane kwiaty :) Miałam jednego storczyka w takim kolorze , kwitł , był piękny i nagle umarł :( Dwa lata miałam nadzieję , że się odrodzi bo korzenie jeszcze dawały nadzieję.. Ale nic z tego , teraz mam takiego cytrynowego , pięknie kwitnie :)

No i kwestia zakochania - od samego patrzenia? Facet jej się zwyczajnie podoba, a może tylko połechtał ją fakt, że się na nią patrzy? Moim zdaniem zadziałała tu głównie jej wyobraźnia :)

Ruda, miałam Ci to już dawno napisać - kwitną mi w domu takie storczyki, jakie masz w stopce :). I jeszcze 4 inne, a 2 kolejne niebawem zakwitną. Mam słabość do storczyków. Masz bardzo ładną stopkę :))

Logiczne , bo gdyby był faktycznie zainteresowany , to coś by robił w tym kierunku , a nie zraził się po jednym podejściu..

Hej, Ruda. No, widzisz, jak już parę osób myśli to samo, to coś jest na rzeczy :)

Hejka Mikro :) No właśnie , doczytałam że też tak myślisz , już po tym jak napisałam odpowiedź ;)

Ruda, nie tylko Twoje.

Inne tematy z forum

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?