O co mu chodzi?

Facet wysyłał mi sprzeczne sygnały. Gapił się z podtekstem erotycznym, a czasem jakby był zauroczony. Ja też zwracałam na niego uwagę, może to sprowokowałam. Zrobił jedno podejśćie. Nie pogadałam. Obraził się, zaczął mnie olewać, ignorować w rozmowie przy znajomych z pracy, a za jakiś czas podczas zebrania w pracy ciągle się oglądał i gapił na mnie.
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: O co mu chodzi?

Powiedziała, ze na poczatku mnie kochała ale ja mam w d...e. ;] Ze jak byłem jej potrzebny, to szedlem do koleżanki. A ja wiem,ze koleżanka miała problem a moja była zazdrosna. Jestem opiekuńczy, to moja wada.;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w miejscu mocno nasłonecznionym, na dodatek w przeciągu, bo blisko drzwi wejściowych, a jest im tam bardzo dobrze :)

Mój bardzo nie lubił stać na komodzie , jak poszedł na parapet to odżył , a szczególnie dobrze mu tam w okresie zimowym .Okno wychodzi na wschód .

>@ Mikronezjo. Jestem opiekuńczy, lubię pomagac innym kobietom. ;]

To bardzo dobre cechy :)

Ale może pomagałeś innym i jej się to nie spodobało?

Ruda, sama nie wiem, bo nic specjalnego nie robię, a wręcz stoją u mnie w takim miejscu, które nie jest zalecane. I Kwitną jak szalone :). Nieskromnie powiem, że zawsze miałam rękę do kwiatów :)

@ Mikronezjo. Jestem opiekuńczy, lubię pomagac innym kobietom. ;]

Zapytałeś? I co odpowiedziała?

@lubię misie zwłaszcza białe
A może była z Tobą z braku innej opcji ? Tak czy siak , współczuję :/

Mikro , jak Ty je pielęgnujesz?? Bo u mnie są okresy takie , że ani jednego kwiatka :( Proszę o poradę ;)

Może masz też jakieś zalety? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magdo, mi dziewczyna w Nowy Rok wyznała, ze jest ze mną, bo jej zal mnie. Litość !! ;] Dowiedziałem się ze chodze ubrany jak dziad!!, za malo zarabiam i wcale nie wygladam jak Don Juan. To pytam się po c..j ze MNA była do tej pory?!!

No, owszem :)

Ruda, moje storczyki kwitną od kilku lat prawie bez przerwy. Nawet nie mam ich jak przesadzić :)

Ale forum ma to do siebie , że słowa często są rozbierane na części pierwsze :)

>Pewnie zaraz mi się dostanie za analizę ;)

Od kogo? Ja się akurat z Tobą zgadzam :)

Tak , Magda dopowiedziała sobie chyba coś , czego nie było .. od samego spojrzenia można poczuć jakąś fascynację , ale zakochanie to raczej jest gruba przesada. Facet może jej się podobać , bo dlaczego nie ? Ale do zakochania tu jeszcze daleko... Pewnie zaraz mi się dostanie za analizę ;)
Mikro , dziękuję :) Storczyki i tulipany to moje ukochane kwiaty :) Miałam jednego storczyka w takim kolorze , kwitł , był piękny i nagle umarł :( Dwa lata miałam nadzieję , że się odrodzi bo korzenie jeszcze dawały nadzieję.. Ale nic z tego , teraz mam takiego cytrynowego , pięknie kwitnie :)

No i kwestia zakochania - od samego patrzenia? Facet jej się zwyczajnie podoba, a może tylko połechtał ją fakt, że się na nią patrzy? Moim zdaniem zadziałała tu głównie jej wyobraźnia :)

Ruda, miałam Ci to już dawno napisać - kwitną mi w domu takie storczyki, jakie masz w stopce :). I jeszcze 4 inne, a 2 kolejne niebawem zakwitną. Mam słabość do storczyków. Masz bardzo ładną stopkę :))

Logiczne , bo gdyby był faktycznie zainteresowany , to coś by robił w tym kierunku , a nie zraził się po jednym podejściu..

Hej, Ruda. No, widzisz, jak już parę osób myśli to samo, to coś jest na rzeczy :)

Hejka Mikro :) No właśnie , doczytałam że też tak myślisz , już po tym jak napisałam odpowiedź ;)

Ruda, nie tylko Twoje.

Inne tematy z forum

Gay Gdańsk (177 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...