O rany

Jak ja już chcę tych piętnastu stopni i młodych listków na drzewach.
I ciepłego wiatru pachnącego geozminą :)
Ubiorę sukienkę z krótkimi rękawami i wysokie obcasy (będzie prawie metr dziewięćdziesiąt, ale co tam) zabiorę męża i pójdziemy gdzieś na kawę.
A w weekend do lasu. Już bez obcasów. :)
I posiedzieć na świeżej, zielonej trawie fortu.
I poczytać książkę pod drzewem.

Teraz. Zaraz. Tup i foch.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: O rany

Zza okna promienie słoneczne już widać, już czuć.
Śnieg widnieje już tylko w niektórych miejscach.
Zabiorę koc, tenisówki wskoczę w krótkie spodenki i bluzkę ledwo co zakrywającą brzuszek.
Z uśmiechem na twarzy popędzę na świeżo skoszoną trawę i swymi oczami ujrzę k*pę.
Tak mnie naszło gdy w drodze do pracy chodniki, które jeszcze jakiś czas temu były zasypane śniegiem teraz są tak brudne...

Choć wczoraj już kosili trawę, a to było na południu Polski...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie śnieg widnieje prawie we wszystkich miejscach, a z góry wciąż dokładają nowego :)
Trawę to co najwyżej mogłabym sobie w doniczce skosić, ale koty robią to za mnie, koszą ją systematycznie.

Okres uwalniania się psiego depozytu nawozowego nie będzie tak długi, pocieszam się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za godzinę wychodzę z pracy, przyjedzie po mnie mąż i jak zwykle przy takiej pogodzie od razu pojedziemy nad morze albo jezioro szybko się wykąpać - taki gorąc!Ręczniki i stroje zawsze są w aucie. Potem zakładam zwiewną sukienkę na mokry strój. I tak wyschnie po drodze. Okna otwarte, głośna muzyka.. Dojeżdżamy do domu, wyciągamy grilla. Siadamy w altanie w ogrodzie i przygotowujemy posiłek. Pod wieczór zapalamy pochodnie, pijemy zimne piwo.
Tak właśnie sobie wyobraziłam. Ale niestety po powrocie do domu trzeba będzie odśnieżyć i napalić w piecu k..a mać!

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za 3 tygodnie będzie już tak pięknie. Mój mężczyzna porwie mnie do auta, powiezie w siną dal aż oczom mym ukaże się nieziemski widok. Ulubione jezioro. I będę miała głęboko w... cała tą zimę. Bo tak czy siak majówkę sobie zrobię, grilla rozpalę a że bez krótkiego rękawka i cienkiej spódniczki... to nic to nic to nic. Mam nadzieję tylko, że trampki będę mogła założyć.
Amen
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Za 3 tygodnie będzie już tak pięknie."

Obiecujesz?
;)

Jak nie poczuje ciepła to nei uwierze w wiosnę

Podkręć kaloryfery ;)

Oj Crossku.. no ale dobrze, obiecuję :)) A możemy się umówić na margines błędu do 28 kwietnia?

http://www.youtube.com/watch?v=QfVnKsz4lm0
Odsłuch od 0:18`

~letni_a zima kiedyś musi minąć. Ale czy na pewno minie do 28 kwietnia?
Chociaż dziś zaświeciło słoneczko więc bądźmy dobrej myśli.
:)

Oj chyba przyjdzie nam poczekać raczej do 28 maja. Wcześniej siedzenie na trawie i ziemi grozi wilkiem...
A to bolesna dolegliwość.... Wiem coś o tym.

Lekkie slonce, brak szala , czapki i grubej kurtki. Butelka wody w reku ,2 drozdzowki w kieszeni i spokojne odpoczywanie na laweczce gdy dzieciaki nie demoluja juz domu tylko brykaja po placu zabaw . A ja jak slonecznik obracam lico w strone slonca.

teraz jak już sie zrobiło ciepło mozna powiedziec huraaa:D

no, i pierwszy grill zaliczony, spacerek nad morze bez czapy, yes!!!!!!!

wiosna niesmiało stawia oierwsze kroki
image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...