O tragedio!!

Na początku chciałbym napisać o obsłudze. Jako bywalec trójmiejskich lokali polecam rozejrzeć się za innymi osobami do pracy (nie bierzcie przykłądu z tesoro!), rozumiem że jesteście na trójmiejskim rynku nowi ale brak inteligentnej kadry powoduje że ludzie będą niechętnie chodzić do waszej restauracji. Menu jak na trójmiejskie realia ok chodź bez fajerwerków. I teraz zaczyna się porażka. czas oczekiwania na zupę 35 minut!! czas oczekiwania na drugie danie 1,5 godziny!! Rozumiem że kuchnia slow food jest teraz popularna ale nie w takim wydaniu. Wrócę do obsługi która na wiele z pytań niestety nie potrafiła odpowiedzieć! Panie Gesler może warto pomyśleć o kuchennych rewolucjach bo jak tak dalej pójdzie to nie wróżę różowej przyszłości. Ogólnie rzecz biorąc wyszliśmy nie zadowoleni, i z przekonaniem że już nigdy więcej nie odwiedzimy tej restauracji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: O tragedio!! Chyba nie byles na daniu dnia :)

ta krytyka to Jawna ściema konkurencji !!!
Bylem z Mama najedliśmy się pyszności do sytości na pewno tam wrócę!
Sam jestem ich konkurentem ale co jak co trzeba im przyznać, że Poziom usług maja wyborowy do tego ceny Jak za taka ucztę można by rzec charytatywnie tanie!
Pozdrawiam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

mam dosc tej falszywej reklamy. Jedzenie do bani a ceny bardzo wysokie. Szkoda pieniedzy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję Bar Mleczny .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: O tragedio!!

Byłem kilka razy. Czekałem ponad 1 godz. na danie główne obserwując kucharzy żujących swój lunch, w kuchni nad przygotowywanymi potrawami. Kelnerzy może się jeszcze podszkolą, toalety zaczną sprzątać, przetrwają do końca sezonu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0