OBIEKTYWNA opinia
Szczerze powiedziawszy po pierwszym roku nauki byłem niemile zaskoczony. Wyposażenie szkoły pozostawia wiele do życzenia.Skrzypiące drewniane krzesła i stare ławki, pomijając 3 ładne sale (od polskiego, informatyki i przedsiębiorczości). Poziom nauczania jest na dość wysokim poziomie. Pan Strehl jest najlepszym matematykiem jakiego spotkałem, zastraszał od pierwszego dnia, ale jest przemiłym człowiekiem. Dzięki Pani Kos wreszcie zacząłem rozumieć i przede wszystkim LUBIĆ FIZYKĘ. Pani Czapska(angielski) jest najsympatyczniejszą nauczycielką z jaką miałem lekcje. Niestety w szkole jest tylko jedna Nauczycielka od Chemii i wszyscy w końcu muszą na nią trafić. Zupełny brak podejścia do ucznia i chamski stosunek, a jak ktoś czegoś nie rozumie to lepiej siedzieć cicho bo i tak nawrzeszczy, że jesteś tępakiem. Nauczyciele od WFu spoko. Pani od biologii (jedyna) wymaga dużo, ale to rozsądna babka. Pani R. od niemieckiego BARDZO lubi plotkować i nie za dobrze uczy, ale jest.."niegroźna" . Jest tu masa złych opinii o R. od geografi. Może nie uczy najlepiej, dużo wymaga, ale to bardzo w porządku kobieta, wystarczy mieć odpowiednie podejście ;) i nie mówi tego wzorowy uczeń!!