IX Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, płk. Wilka Krzyżanowskiego 8

Uczennica - ocena (1) Szkoła jest świetna właśnie rada rodziców zakupiła nowe kanapy, krzesła,... Uczennica DP - ocena (1) Bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie nauczania. Na pierwszym miejscu w tej... DP Rodzić - ocena (3) Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka... Rodzić
Obserwator - ocena (1) Nauczyciele zachowują się jak urzędnicy szkolni. Już nie uczą. Najważniejsze... Obserwator Rodzic - opinia (1) Mogłaby być to bardzo dobra szkoła. Konflikty zbudowane przez lata przez... Rodzic XTL - opinia (1) syn kończy w tym roku szkołę gdyby nie był zdolny i sam się nie uczył to... XTL Matka córki - opinia (1) Szkoła na dobrym poziomie, córka jest zadowolona z wyboru, dobra komunikacja... Matka córki Marcin - opinia (1) Córka kończy w 2023 r. 4 klasę, pierwszy rocznik po reformie. Dostała się do... Marcin Marzena - opinia (1) Bardzo dobra Szkola, moja córka jest zadowolona. Przykro, że ludzie piszą... Marzena mama absolwenta - opinia (1) W tym roku moje dziecko zakończyło edukację w IX LO. Generalnie jest bardzo... mama absolwenta Absolwentka - opinia (4) Nie od dziś wiadomo, iż oceny nie odzwierciedlają wiedzy uczniów. Jednakże... Absolwentka X - opinia (1) Nie polecam, dopiero po latach czuje że przeniesienie się do tej szkoły to... X Super szkoła! (2) Przeniosłam się do dziewiątki i to była najlepsza decyzja mojego życia, a że... Werka Porządna szkoła, wysoki poziom nauczania (1) "Dziewiątkę" skończyłem w roku 2014. Przyszedłem do tej szkoły, ponieważ... Absolwent 2014 Opinia (1) -Nie można wyjść ze szkoły pod żadnym pozorem -Zwolnienie trzeba wręczyć 2... ;) Szkoła jak najbardziej na plus (1) Szkoła bardzo otwarta na współpracę z uczniami i ich rodzicami. Rada Rodziców... Uczeń Jak najbardziej TAK! (1) Szkoła jest niesamowita! Serio. Jako uczennica jestem bardzo zadowolona.... Uczennica Serdecznie polecam (1) Uczęszczam do IX LO od tego roku i szkoła wywarła na mnie pozytywne wrażenie... Maja Dyrektorka powoli niszczy fajną szkołę (3) Najpierw chcialbym ocenic szkole z perpektywny samego poziomu nauczania... Ja o szkole (4) Drodzy Rodzice. Jeżeli Wasze dziecko chce zdawać geografie na poziomie... Rodzic