IX Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, płk. Wilka Krzyżanowskiego 8

NIE POLECAM!!! (6) Jest to szkoła BARDZO STRESUJĄCA. Każdy nauczyciel traktuje swój przedmiot... ryska Opinia (2) Ogólnie mam niezbyt miłe wspomnienia. Pamiętam, że bardzo wiele się uczyłam i... * Hardcore w złym wydaniu (1) Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Mówi się,że poziom nauczania jest na... Ktoś.
Jeśli chcesz coś osiągnąć w życiu to jest to dobry wybór (2) Witam, już minął jakiś czas kiedy zdałem maturę w IX LO i muszę przyznać,że... Kto FLO RÓWNIEŻ NIE POLECAM! (1) Też byłam w 9LO w Gdyni. Sama wybrałam tę szkołę, bo podobno miała być... anonim Polecm. (1) Uważam IX za dobrą szkołę. Według mnie jest tam wysoki poziom nauczania.... E. cdn (1) dodatkowo pani od niemieckiego jest b. wymagajaca, stwierdzila ze jak jeden... Elciua hmmm (1) jestem obecnie w klasie maturalnej, prolif bio chem (fiz) za kilka miesiecy... Elciua do jaaa:) (1) nie wiem czy chodzisz/chodziles do tej szkoly czy nie ale ja chodzilem i wiem... Sun Tzu mieszane uczucia (1) mam dosc mieszane uczucia co do tej szkoly.poziom nauczania zalezy w duzej... uczennica Sun Tzu - opinia (1) szkoła obecnie nie oferuje nic ponadto co w innych liceach kadra obecnie... Sun Tzu spoczko (1) jak wiemy to nie szkoła tworzy ludzi a ludzie szkole, dzieki czemu atmosfera... . Markq (1) Nowa Dyrekcja - niestety same rozczarowania, "zaściankowość" w myśleniu,... Markq Bardzo dobra szkoła (1) Szczerze polecam. To szkoła o wysokim poziomie, bardzo bezpieczna i czysta.... KaFor sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie Tak sobie (1) Było tak sobie, matura co prawda poszła nieźle ale niestety co do części... Absolwent '07 Trzymajcie się z daleka od 9tki!!! (1) Całkowicie zgadzam się z absolwentką. Poza tym jeśli w klasie mat-fiz w 9tce... uczeń 9tki super super super ! (1) było po prostu extra ..i tyle ;) super ludzie, super nauczyciele :) super... megi Absolwentka (1) No ja niestety nie wspominam tych 3lat miło...cieszę się że mam to za sobą.... absolwentka`05 Punkty. (1) Ile trzeba miec punktow zeby sie tam dostac ? M