IX Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, płk. Wilka Krzyżanowskiego 8

wreszcie pozytywne zmiany! (2) Poziom tworzą nauczyciele, dyrektorka jest bardzo pozytywna, motywuje do... Uczennica Tak (9) Powodem tego ze szkoła ta jest powszechnie krytykowana z powodu wygórowanego... 666 9LO ... (4) Wypowiem się negatywnie co do szkoły. Nowa Dyrekcja wprowadziła dużo... Litlion
Fajna szkoła, polecam. (1) W tym roku mamy nową dyrekcję i choć na początku byłam sceptyczna, to teraz... Uczennica jak dla mnie dużo zmian na plus (1) Moja córka chodzi do tej szkoły od września i widzę, że bardzo dużo się... rodzic Polecam (1) Kończę i jestem pewien że, zdam maturę na wysokim poziomie. Świetni... Fif Pierwsze wrażenie bardzo złe (7) Odwiedziłam liceum IX jako przedstawiciel organizacji studenckiej. Przez... Dagmara Moja opinia (1) Na wstępie dodam, że nie będzie to opinia pozytywna. Największym problemem... absolwentka Odradzam! (1) Najgorsza decyzja, że zdecydowałem się na tą szkołę. Wywiera ona negatywny... Uczeń Polecam (1) W pierwszym semestrze 1 klasy byłem przerażony natłokiem nauki, lecz po... Groch polecam (1) Jestem uczennicą IX-tki i chciałam tu napisać, ponieważ sama wybierając... xxxxx Nigdy w życiu do IX (1) Do tej szkoły trafiłam przypadkiem ! I planuje zmienić ją ! Pomimo iż jestem... Dziewiątkowicz Jedna z najgorszych szkół (3) Witam. Szkoła jest beznadziejna, omijajcie ją szerokim łukiem! Jeśli chcesz... nieważne Nie jest taka zła (3) Do szkoły chodzę od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Może poziom... Uczeń Nie wiem, o co wam chodzi... (1) IX wcale nie jest zła. Jest to szkoła, gdzie trzeba sie uczyć i tyle. Łatwo... I'AM'SHERLOCKED Syf, kiła i mogiła. (1) Ta szkoła to jedna wielka masakra. Ukończyłam ją w zeszłym roku. Najgorsi są... absolwentka Tak sobie... (1) Ogólnie mam mieszane uczucia co do nauki w IX. Poziom reprezentowany przez... absolwentka Dobre liceum z kilkoma udziwnieniami (1) Największą zaletą tej szkoły jest to, że zapewnia ona świetne przygotowanie... Absolwent Trzymajcie sie z dala od 9.... (1) Miałam "przyjemność" skończyć to prestiżowe liceum (gdy do niej szłam, była w... stęskniona absolwentka PEWNIE ŻE TAK! (2) Witam! Jestem maturzystką i czuję, że IX bardzo dobrze przygotowała mnie do... Magdalena