OBIEKTYWNA recenzja klubu widziana oczyma osoby trzeźwej ;)

Witam Serdecznie.

Przypadkowo czytając forum spotkałem się z wieloma niezbyt pochlebnymi recenzjami lokalu , które do końca nie wydają mi się jednak sprawiedliwe.
To co napiszę jest tylko i wyłącznie moim odczuciem oraz "skromnym zdaniem", z racji tego , że przez ostatnie dwa lata zdarzało mi się cyklicznie odwiedzać klub Miasto Aniołów myślę, ze moja ocena może być pomocna przy wyborze opcji "weekendowej rozrywki". Zaznaczam, że na każdej imprezie jestem trzeźwy , oczywiście szanuję wszystkie przeczytane opinie i w żadnym wypadku niczego nikomu "nie ujmuję" poprzez wyrażenie swojej opinii .

Jak wiemy klub niedawno zmienił swoje "oblicze", widać ogromne starania właścicieli, każdy taki akt powinien być dobrze odbierany, w ocenie gości można zrobić to lepiej lub gorzej, jednak o "gustach się nie dyskutuje" - mi osobiście nowy wystrój bardzo przypadł do gustu .Widać ,że Miasto Aniołów stara się podwyższać "rangę" oraz celuje " w określony "typ klienta"... Jak dla mnie wszystko na duży plus !

Pracownicy jak dla mnie to bardzo duży atut, zaczynając od szatni kończąc na obsłudze barmańskiej, która to moim skromnym zdaniem utrzymuje wysoką poprzeczkę jeśli chodzi o trójmiejskie kluby...

Ochrona bez zarzutu, Panowie wzbudzają poczucie bezpieczeństwa i oto chyba w tym wszystkim chodzi, z całym szacunkiem dla wszystkich Państwa , którzy mają złe doświadczenia z w/w wymienioną ekipą , z własnego doświadczenia wiem, że czasem szukając problemów, warto spojrzeć trochę "krytycznym" okiem najpierw... na siebie :)

Wystrój na duży " + ", Obsługa to "I liga" , Ochrona - tak jak powinno być , co nam więc zostało....Najlepsze na koniec ...MUZYKA :)

W tym miejscu wiem,że spotkam się naprawdę z ogromnym wachlarzem opinii, jednak jak wspomniałem na początku wypowiedzi, jest to moje skromne zdanie, a więc z całym szacunkiem dla wszystkich Państwa oraz samego "DJ-a ROMERO", mamy XXI wiek, czasy są jakie są ,to nie okres "ciężkiej komuny", jeśli ktoś nie jest w dzisiejszych czasach elastyczny to nieuchronnym jest skończenie swojego działania , i nie ważne czym człowiek się zajmuje - nie ważne czy to kwestia tworzenia - puszczania muzyki, czy choćby gotowania... Wg mnie oraz moich znajomych po dłuższym naszym czasie przebywania w MA, oprawa muzyczna stała się mówiąc lekko
"SŁABA...BARDZO" Słysząc dany kawałek , wiesz jakie będzie 5 następnych...Zdarzało mi sie naprawdę bywać w wielu klubach ostatnimi czasy ( i nie zgrywam tutaj żadnego "palstikowego celebryty" ;) ), ale mogę powiedzieć, że tak raczej być nie powinno... Zdaję sobie sprawę moja opinie może kogoś dziwić,ale wiem,że inaczej odczuje to ktoś kto sporadycznie wpada do lokalu,a inaczej osoby, które cyklicznie odwiedzają daną imprezę. Reasumując moim zdaniem wymiana DJ to BARDZO DOBRY pomysł, kwestia teraz tego , żeby znaleźć prawdziwy "Trójmiejski diament" w tej dziedzinie, z tego co wiem podobno takich ("nieoszlifowanych" :) ) nie brakuje.

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich lubiących dobrą weekendową zabawę w granicach "dobrego smaku" :) POWODZENIA dla MA , wykonaliście solidną pracę... teraz powinno być już z "górki" ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: OBIEKTYWNA recenzja klubu widziana oczyma osoby trzeźwej ;)

Kolega dobrze mówi... :) Dzieki za opinie....sprawdzimy lokalik :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

KApitalnie spędzona sobota , jestem przyjezdna,ale za wszystko super POZYTYW !!!!!!!!!!!!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja przeważnie do Miasta Aniołów właśnie chodziłam, lubię ten klub. Co do muzy, to przypomniało mi się jak kilka lat jako nastolatka latałam do Celtica, którego już nie ma i tam na pamięć znałam repertuar z weekendowego grania przez tego samego dj he he ale i tak lubiłam tam chodzić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Extra klubik, znajomym sie podobał , m tym badziej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jolka i Marek niema to jak te same IP:)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

cale forum to jest zwykla farsa... wlasciciele klubow sie podniecaja opiniami jakby mialy cokolwiek wspolnego z prawda... komus sie nie podoba to smaruje na forum a jak sie podoba to nie smaruje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie Bpmba. Pozdro dla wszystkich . WARKA STRONG!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0