OBOWIĄZKOWE AC

Witajcie! A ja uważam, że AC powinno być obowiązkowe dla wszystkich i wtedy firmy ubezpieczeniowe by się zainteresowały dlaczego giną auta kiedy trzeba by było wypłacać 5 x takie odszkodowania. Myślę, że i inne służby bardziej zabrałyby się do roboty a nie bagatelizowały problem. Czasami sami jesteśmy winni, nie mając dodatkowych zabezpieczeń, a niektórzy to te używane części później kupują - bo taniej. Jest rynek -są kradzieże. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: OBOWIĄZKOWE AC

sprzedajesz ubezpieczenia? na pewno tak ale się nie przyznasz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież to Pan Tomek z reklamy ubezpieczeń
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja sprzedaję ubezpieczenia i się do tego przyznaję ;)
Przyznaję też, że dawno nie czytałem tak durnego pomysłu, jak obowiązkowe AC !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko co obowiãzkowe jest chybione. Firmy nie sã od tropienia przestępstw, od tego jest policja. W naszym prawie niemożliwe jest wypłacanie wielkokrotności odszkodowań gdyż jet zapis że odszkodowanie jest zadośćuczynieniem za szkode a poszkodowany nie może się na własnej szkodzie wzbogacić. Służby wiedzãc że każdy dostanie kasę za szkodę miały by dwa razy bardziej w doopie szukanie auta. Dodatkowe zabezpieczenia nic nie dadzã, złodziej znajdzie zawsze sposòb na kradzież. Z jednym tylko się zgodzę że jest popyt to jest podaż. Reszta zupełnie bez sensu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (13 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...