OBSŁUGA
Robię zakupy codziennie, ponieważ mieszkam na osiedlu. Jestem zażenowana obsługą. Szczególnie Pań na warzywach, serach, wędlinach! Czy te Panie stoją tam za karę?? Rozumiem, ze obniżono pracownikom wynagrodzenia, ale jeśli sie nie podoba to nikt nie karze im pracować! Często Panie rozmawiają między sobą, nie zwracając uwagi na klientów. Miny są przeokropne. Nie zdarzyło się to raz, czy dwa, ale bardzo często. Robie zakupy codziennie od 4 lat i widzę.
To są DELIKATESY a nie Biedronka!
Więc obsługa powinna być również na poziomie. Np. wielu moich znajomych, kiedy rozmawialismy na temat BOMI zrezygnowała z zakupów. Wolą podjechać do ALMY.
Druga sprawa to asortyment. Warzywa owoce. I ich jakość.. Ręce opadają. Ludzie to są DELIKATESY, niby na wyższym poziomie. Czy aby na pewno? Rozumiem, gdyby niezadowolona ani w Biedronce mnie obsługiwała, ale nie! To jest BOMI!
To są DELIKATESY a nie Biedronka!
Więc obsługa powinna być również na poziomie. Np. wielu moich znajomych, kiedy rozmawialismy na temat BOMI zrezygnowała z zakupów. Wolą podjechać do ALMY.
Druga sprawa to asortyment. Warzywa owoce. I ich jakość.. Ręce opadają. Ludzie to są DELIKATESY, niby na wyższym poziomie. Czy aby na pewno? Rozumiem, gdyby niezadowolona ani w Biedronce mnie obsługiwała, ale nie! To jest BOMI!