ODCHODZE Z FORUM

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
WRÓCIŁAM ALE ODCHODZE PONIEWAZ GOWNO WIECIE A KRYTYKUJECIE! NARA WAM WSZYSTKIM I ZEBY WAM SIE W ZYCIU TAK p****ALO JAK MI TEGO WAM WSZYSTKIM ZYCZE!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ODCHODZE Z FORUM

Pluszowa ty wez idz do psychologa bo masz cos z głową, zyjesz w jakims wyimaginowanym swiecie, zawracasz innym glowe swoimi bzdurnymi problemami jagby inni wlasnych nie mieli. Odejdz z forum i zajmij się jakims hobby, albo do psychoanalityka zapisz bo ja widzę ze tymasz jakies problemy ze soba. A swoimi wypowiedziami to tylko potwierdzasz ze innym szczescia zazdroscisz... no i kto chce ciagle sluchac tych Twoich bzdurnych historyjek... jak tak nadal bedziesz postepowac to kazdy facet od ciebi odejdzie bo bedzie mial dosc takiej zmienno nastrojowej zakręconej baby

Błagam, tylko niech nikt tu już nic nie pisze. Przecież właśnie o to chodzi, żebyście znów wylały swoje myśli.
Proponuję koniec tego wątku.

i wzajemnie!!!!

Mi się dokładnie tak jak Tobie, Pluszowa, jak to mówisz "w życiu p****ało", ale do głowy by mi nigdy nie przyszło, żeby komuś życzyć takiego nieszczęścia...

Robak

Pozdrawiam ;)

ktos sie podszyl, a lykneli wszyscy jak rekin swieze bulki
ja tez jestem teraz qwa pluszowa i co

dokładnie:)))))) ja też jestem Pluszowa:P
specjalnie było powiedziane o tym drugim ślubie, żeby więcej osób odpowiedziało ....bo to jest mało prawdopodobne, zeby kobitka po takich przejściach tak szybko drugiemu facetowi zaufała:)
a co do tego bloga.......to jest net moje drogie....każdy może sobie pisać co chce...! nie należy być tylko łatwowiernym!
pozdrawiam wszytskie trzeźwo myślące tutaj Panie:)