ODRADZAM - AMATORKA

Totalna amatorka! Taniec towarzyski dla par... jakiś żart jak weszłam i zobaczyłam jak wyglądają te zajęcia. na szkolnym krześle stał mały głośnik do którego podłączony był telefon . Puszczali tak muzykę. O zgrozo, pominę już to że w trakcie tego dochodziły smsy i telefon " łapał" sygnał więc były mega zakłócenia. Żenada na maxa. Pani blondynka, nie wiem chyba Natalia, porażka. Dziewczyno może umiesz tańczyć ale do nauki to się nie nadajesz. Niestety nie każdy umie przekazać swoją wiedzę i nauczyć innych tańca. Niestety ale ta dziewczyna kompletnie tego nie potrafi. Chłopak który z nią towarzyszy jeszcze jakoś daje radę. Widzi że blondyna próbuje nauczyć innych tak że nikt nie czai o co chodzi więc przejmuje role i stara się pokazać co potrafi.
1h 15 min - 25 zł!? tragedia. Za co ta stawka? przez ten czas nie nauczyliśmy się kompletnie nic! wyszłam stamtąd wściekła na maxa. Nie wrócę już nigdy! ODRADZAM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ODRADZAM - AMATORKA

Szkoda, że byłaś na jednych zajęciach i już wydajesz taką opinię. Trudno nauczyć się tańca w 1.15 min.
Zazwyczaj zajmuje to około roku. Jestem kursantem od pół roku i uważam, że kurs jest prowadzony profesjonalne.
Ps
W clubie nie ma zasięgu, więc z tymi sms to chyba przesadziłaś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0