ODRADZAM KOBIETOM W CIĄŻY
Opieka kobiet w ciąży w Medicover daje wiele do życzenia. Przyszłe mamy - nie dajcie się nabrać i nie wyrzucajcie pieniędzy w błoto na pakiet medyczny w Medicover. Zarówno w Gdańsku jak i Gdyni brak terminów do dobrych lekarzy. Ja wybrałam sobie konkretną panią doktor do prowadzenia ciąży w placówce w Gdyni ( i dojeżdzam każdorazowo z Gdańska) i umówić do niej wizytę graniczy z cudem - ale czego się spodziewać, jeśli lekarz przyjmuje 1 raz w tygodniu przez 3h? Położna po każdej wizycie rozkłada ręce, bo nie ma jak mnie umówić na kolejną wizytę - za każdym razem ląduję na liście upchana jako dodatkowa wizyta. Do rozwiązania zostało mi 8tyg. i wg zaleceń powinnam być poddana kontroli lekarza co 2 tyg. W medicover jest to niemożliwe. Problemem staję sie również ciągłość zwolnienia lekarskiego.
Drogi Medicover - rozwiażcie jakoś ten problem. Już nie wspomnę o o innych specjalistach, do których rówież jest problem z terminem i fakt że jesteś w ciąży nie daje Ci żadnego pierwszeństwa.
Jestem rozczarowana i zawiedziona. Łatwiej umówić kolejną wizytę w przypadku prowadzenia ciązy w przychodni na NFZ niż u was prywatnie!!!
Drogi Medicover - rozwiażcie jakoś ten problem. Już nie wspomnę o o innych specjalistach, do których rówież jest problem z terminem i fakt że jesteś w ciąży nie daje Ci żadnego pierwszeństwa.
Jestem rozczarowana i zawiedziona. Łatwiej umówić kolejną wizytę w przypadku prowadzenia ciązy w przychodni na NFZ niż u was prywatnie!!!