Wojciech - ocena (1) Wydawanie nawet 5 zl na Medicover jest pomyłką. Ich działalność naśladuje w... Wojciech Izabela - ocena (1) Panie w recepcji w budynku Olivia Point niestety mało decyzyjne. Brak... Izabela Wyrzucone pieniądze w błoto . (1) Wcześniej miałam ubezpieczenie w innej firmie ,zatem mam porównanie co do... Monika
Nie polecam! (1) NIe polecam! Zostałem skierowany na rehabilitacje barku, okazalo sie w... Michał Brak Specjalistów (1) Tragedia, organizacyjne dno, nie potrafią zaplanować grafik lekarzy i tylko... Maciej Porażka! (1) Do przychodni na nfz szybciej można sie dostać! Niestety nie dotyczy to tylko... K beznadziejny (1) Kolejki do lekarzy dłuższe niż nfz. olewcze podejście do pacjenta. nie... Hass ... (1) Mialem nastepujaca sytuacje: poszedlem do centrum Medicover zapytac o... Filip B Skarga (1) Do niedawna uważałam, że opieka w Medicover to coś najlepszego co mogło mi... Sławomira Prywatna opieka a oczekiwanie na wizytę jak w NFZ (1) Od ponad 10 lat korzystam z Medicover. Od jakiś 3 lat nie idzie się dostać do... Pacjent Stomatolog- SZOK (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem najwyższego pakietu prywatnej opieki medycznej... Bezzebny Publiczne zakłady opieki działają sprawniej. (1) Dostanie sie do specjalistów to głownie oczekiwanie na listach rezerwowych... Absolutnie zawiedziony ODRADZAM KOBIETOM W CIĄŻY (1) Opieka kobiet w ciąży w Medicover daje wiele do życzenia. Przyszłe mamy - nie... Marta Brak wizyt dla kobiet w ciąży (1) Jak już uda się umówić na wizytę zostaje ona odwołana SMS i trzeba szukać... Jula opieka w ciąży to farsa (1) Brak wizyt, nawet z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, albo odwoływanie ich w... pacjentka Ginekologia - prowadzenie ciazy (1) Jestem aktualnie w 9 miesiacu ciazy i nie moge sie dostac do lekarza, ktory... Agnieszka Szczerze polecam (1) W Medicoverze korzystam głównie z opieki stomatologicznej, dlatego właśnie o... Karolina