ODRADZAM

Jak wskazuje zamieszczony przeze mnie nagłówek,zdecydowanie odradzam szkoły.Gorszych uczniów odrazu skreślają nie próbując w żaden sposub im pomóc.Co do bezpieczeństwa to pobicie ucznia kończy się jedynie na uwadze i groźbą ze strony nauczyciela o wezwanie rodziców (w rzeczywistości nauczyciel nigdy ich nie wzywa).Do gimnazjum co prawda jeszcze nie uczęszczam jednak jeżeli ktoś wybiera gimnazjum i nie musi iść do tego z przymusu to radze omijać szerokim krokiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ODRADZAM

ten kto napisał odradzam to niech się że tak powiem odczepi ta szkoła jest bardzo dobra wiem o tym bo sama do niej chodzę i jestem bardzo zadowolona w tej szkole są zajęcia dla specjalnych uczniów jest pedagog i psycholog do których można zawsze przyjść w sprawach miłosnych rodzinnych czy z pro0blemami zdania do następnej klasy są też zajęcia które nazywają się terapiami.Nauczycielki są miłe i bardzo dobrze tłumaczą a jak trzeba to zostaje się po lekcjach żeby nauczycielka wytłumaczyła coś czego uczeń lub uczennica nierozumieją są wycieczki co parę miesięcy do kina na wycieczki jednio dniowe a raz w roku są dwudniowe są też także różne konkursy jak np.mam talent.Bardzo polecam tą szkołę niech rodzice nie słuchają tych którzy mówią że odradzają tą szkołę albo tych którzy złą opinie o tej mają szkole oni nie chodzą do niej tak się zgadza że mam dyslekcje i jestem zadowolona z nauczania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1