Sp38 (1) Kto pisze o tym, że jest niski poziom moje dziecko jest w klasie 4,... Rodzic odradzam (1) Ja również odradzam posłanie dziecka do tej szkoły. Mało nauki, dobre oceny... bardzo rozczarowany rodzic Niezadowolony i oszukany!!!! (3) Szkoła ta jest jedną wielką porażką! Nie ma prawa nazywać się placówką... oburzony rodzic!!!!
Wielkie Tak od Fundacji Pasja i Talent (1) z przyjemnością wystawiam bardzo pozytywną opinię SP nr 38 w Gdańsku. Jako... Agnieszka Zdecydowanie tak (1) Szkoła jest godna polecenia.Moja starsza córka uczęszczała do podstawówki i... Beata bardzo dobra, przyjazna szkoła (1) Nie zgadzam się z negatywnymi ocenami tej szkoły. Poziom nauczania jest... mama79 Zamiatanie w tej szkole należy do dyrekcji nie do sprzątaczek (1) Jeśli chodzi o zgłaszanie problemów do dyrekcji tej szkoły nie polecam bo dać... Rodzic ODRADZAM!!! (4) Szkoła może wyposażona,zaplecze też niezłe, ale to są jedyne atuty,które są... rodzic Odradzam (1) chodzę do tej szkoły i kończę właśnie kończę podstawówkę. Nie zamierzam... uczennica super szkoła (1) Moje dziecko też uczęszcza do powyższej placówki i nie zgadzam się z obelgami... mężczyzna Polecam (1) Szkoła bardzo przyjazna, kadra kompetentna, rozwiązuje problemy, pomaga... Katarzyna rewelacja !!!!! (1) Szkoła na bardzo wysokim pozimie. Pięknie wyposażona, kadra pedagogiczna... cichy ODRADZAM (2) Jak wskazuje zamieszczony przeze mnie nagłówek,zdecydowanie odradzam... Niezadowolony SKANDALICZNE PODJEJŚCIE KADRY !!!!! (3) Kadra nauczycielska prezentuje rażący brak zrozumienia dla potrzeb ucznia i... rodzic Moja opinia (2) Zgadzam się również z tymi osobami ,które wyraziły negatywne opinie o tej... matka ucznia z tej szkoły Niezadowolony Rodzicu! (1) Od jakiegoś czasu śledzę wpisy dotyczące różnych szkół, między innymi SP 38... zaskoczony rodzic i nauczyciel Zadowolony absolwent (1) Szkoła jest bardzo dobra, wspaniała kadra nauczycielska, atmosfera... bardzo zadowolony absolwent Zadowolona (1) Witam wszystkie niezadowolone mamy :) Kochane czy wasze dzieci uczyły się w... mama raczej OK (1) Mój syn zaczął uczęszczać do tej szkoły pół roku temu (dołączył do 5 klasy).... mama beznadzieja (1) bezpieczeństwa w tej szkole nie ma wogóle ,nauczyciele nie robią nic dla... ZAWIEDZINY RODZIC