ODRADZAM

W LIPCU KUPIŁAM QADA JUZ PO TYGODNIU ZACZEŁO W NIM COS SZWANKOWAĆ WIEC ODALISMY DO NAPRAWY KTORA TRWAŁA DWA TYGONIE PO TYM CZASIE ZNOWU SIE ZEPSÓW WIEC ZNOWU ODDALISMY DO NAPRAWY PRZYJELI GO Z ŁASKĄ ZNOWU TRWAŁO TO DWA TYGODNIE PO TRZECEJ NAPRAWIE CHCIELISMY ZWROTU PIENIEDZY BO WIECEJ BYŁ W NAPRAWIE NIZ W UZYTKU ALE SPOTKALISMY SIE Z NIECHECIĄ WŁASCICIELA WRECZ Z CHAMSKIM NASTAWIENIEM GDZIE W CIĄGU DWOCH MIESIECY TEN QAD BYŁ 4 RAZY W NAPRAWIE NIESTEDY NIECHCIELI I NADAL NIECHCĄ NAM ODDAC PIENIĘDZY ZA FERELNY TOWAR ODRADZAM KUPOWANIE CZEGOKOLWIEK W TEJ FIRMIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odpowiedź obiektu

Woda w paliwie , czyszczenie gaźnika i zbiornika paliwa (3x wykonywane), ładowanie akumulatora ( bo kręcono rozrusznikiem do momentu jego wyładowania ) - to naprawy eksploatacyjne jakie wykonaliśmy nieodpłatnie wręcz po sąsiedzku. Sezon się skończył , quad się znudził i żądanie zwrotu pieniędzy. Quad nie jest i nigdy nie był felerny. Felerne za to było i jest podejście jego nabywców.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ODRADZAM

Witam! Szanowna Pani mój mąż również kupił u tego Pana quada z pługiem do odśnieżania. Quad nie działał praktycznie od chwili jego zakupu. więc również oddaliśmy go do naprawy. Po powrocie z seriwsu okazało się, że pojazd nadal jest nie sprawny. Również chcieliśmy go zrócić ale podobnie jak w Pani przypadku spokaliśmy się z odmową i prostackim zachowaniem. Powołalismy więc rzeczoznawcę z PZMOT, który wykonał opinię stwierdzającą kilkanaście wad w tym również skrzywienie ramy co uniemożliwiało jego rejestrację (nadmieniam, że quad został nam sprzedany jako posiadający homologację). Po przedstawieniu opinii sprzedawcy, uznał on iż ma własną potwierdzającą że pojazd jest sprawny. W związku z brakiem możliwości porozumienia się z tym osobnikiem skierowaliśmy sprawę na drogę postępowania sądowego i oczywiście wygraliśmy. To firma krzak i z takimi oszustami należy walczyć. Jedyne co mogę doradzić to to samo. Nie jest Pani jedyną osoba którą ta firma "przerobiła" najgorsze, że bezkarnie sprzedają sprzęt który zagraża zdrowiu a nawet zyciu. Pozostałym odradzam zakupy w tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2