Bardzo dobry salon i porządna obsługa zakupowa. (1) Jestem zadowolony z zakupu, motor śmiga jak należy. Mimo że w Internecie są... Marcin Największy wybór super obsługa (1) Odwiedziłem chyba wszystkich dilerów w poszukiwaniu 125 -tki . Tylko w... Wojtek Super Salon, świetny serwis (1) Dwa lata temu kupiłem w salonie Alumax motocykl. Dzisiaj 4 rowery dla całej... Jerzy z Gdańska
Drogo i niechlujnie (2) Miałem wątpliwą przyjemność korzystać z serwisu i niestety jestem zawiedziony... Andrzej Romet R250 (1) Zakupiłem w salonie Alumax Romecika R250. Miła obsługa Panów pomoc serwisowa... Wojtek Przestrzegam przed tą firmą (4) 23.03.2009 kupiłem dziecku samochod akumulatorowy hammera 2 osobowego.Po... Krzysztof K. ODRADZAM (3) W LIPCU KUPIŁAM QADA JUZ PO TYGODNIU ZACZEŁO W NIM COS SZWANKOWAĆ WIEC... IWONA leon123 - opinia (1) super obsługa pełen prowesjonal . leon123 Pełen profesjonalizm ...Najlepszy serwis w 3 Mieście , (1) Korzystam z usług serwisu firmy od 2010r. Serwisuje zakupionego u nich... Kobretti Tylko Alumax (1) Kupiłem w 2009 roku w firmie Alumax skuter, tak jak Panowie kazali był... Adam Jeśli motocykl to tylko w Alumaxie. (1) Kupiłam motocykl Romet Division. Dodam tylko,że totalnie nie znam się na... atteloiw POLECAM NA 100 % !!!!!!!! (1) Kupiliśmy synowi na dojazdy do szkoły quada w innej firmie. Co chwilę coś się... Anna Rozsądnie polecam i pozdrawiam:) (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz fachowa wiedza Panów w salonie... Michał Najlepszy serwis w 3 mieście (1) W 2010 kupiłem u nich skuter na wiosne i quada na jesień . Obsługa mnie jako... Konrad Super Servis , profesjonaliści w sprzedaży i obsludze posprzedażnej (1) W 2007 roku kupiłem quada w firmie Alumax , w 2009 skuter . Serwisuje wraz ze... Piotr Bardzo Polecam! (1) Kupiłem skuter w salonie plichty gdzie mechanicy zupełnie nie znali się na... Krzychu REWELACJA!!! (1) KUPIŁEM SKUTER I QUADA. SUPER FACHOWE DORADZTWO, Z SERWISU KORZYSTAŁEM DWA... KRZYSZTOF