ODRADZAM !!!
Do New Kansai Sushi trafiliśmy w związku z ofertą promocyjną na Grouponie. Na miejscu zamówiliśmy dania obiadowe na ciepło - łosoś i tuńczyk w zestawie z ryżem i warzywami, a do domu na wynos zestaw sushi Moonlight (Groupon). Niestety jedno i drugie to nieporozumienie. Ryby w lokalu beznadziejne, "utopione" w sosie sojowym na maksa, a ryż ohydny!!! Odradzam i jeszcze raz odradzam!!! Jeśli ktoś ma ochotę na dobrego łososia to polecam Big Apple i nic więcej. Niech wszyscy restauratorzy najpierw tam spróbują jak smakuje porządnie i smacznie przyrządzony łosoś. A odnośnie zestawu sushi to nawet nie chcę tego wspominać - moje najgorsze doświadczenie kulinarne! Sushi wylądowało ostatecznie w koszu na śmieci. Ryż nieświeży!!! Bardzo malutkie porcje ryb!!! Wszystko jakby przeleżało kilka dni. Cały zestaw na wynos (209 zł) wciśnięty do dwóch malutkich pudełeczek. Nie polecam! Przestrzegam - nieświeże sushi!!! Natomiast odnośnie obsługi - w naszym przypadku młoda dziewczyna bardzo miła i uprzejma (niestety nie znam imienia) także w tej kwestii nie mam zarzutów, jak również z rezerwacją wszystko w porządku i bez problemów.