ODRADZAM !!!!
Dzisiaj odwiedziłem z synkiem TEN podmiot gospodarczy. Wszystko przebiegało w fajnej atmosferze do momentu ostatniego okrążenia i zjazdu do pit-stopu. Wtedy na tor "wparował" jakiś mężczyzna, który z daleka wydzierał się do pracowników czy nie widzą, że ON ( chodziło o mojego syna, dodam 5 latka ) jedzie na jednoczesnym naciśnięciu hamulca i gazu. Po zjechaniu mojego syna do pit-stopu ten Pan od razu doleciał do gokartu i i nie dając nawet wyjść chłopcu z pojazdu karcąc dalej pracowników grzebał coś przy nim jednocześnie komentując styl jazdy dziecka dodając do tego jakieś swoje "mądrości". Po takim przywitaniu po zakończonej jeździe mój syn w przekonaniu, że zrobił coś złego rozpłakał się mając na uwadze, że jeżeli PAN krzyczał to jest jego wina. Podszedłem do Pani w biurze i zapytałem o to kto to jest? Pani odburknęła, że mam sobie iść i sam go zapytać. Poszedłem...i uświadomiłem PANA do czego doprowadził i jak super się zachował...zapytałem również kim on jest bo chcę złożyć skargę. I tu proszę Państw HIT!! To był sam SZEF, który jednocześnie na moje uwagi swojego zachowania dodał, że będzie się zachowywał i robił co chce! Stanowczo ODRADZAM!!! Są inne tory o wiele lepsze!