OGÓLNIE NIE BYŁAM ZADOWOLONA

LOKAL BARDZO OSTATNIO NAS ROZCZAROWAŁ KIEDYŚ BYLIŚMY TAM STAŁYMI BYWALCAMI ALE PRZYWITANIE OCHRANIARZA"KTORE JEST BEZ KOMENTARZA", CENY WEJŚCIÓWEK JAK NA GDYNIE TEŻ NIE SĄ ZA NISKIE. A W SUMIE COOK TO ŻADNA NIE OBRAŻAJAĆ WYSOKO CENIACA SIE DYSKOTEKA Z MASA LUDZI W GDYNI. NO I ZA TO ZE MUSZE ZAPLACIC ZA WEJSCIOWKE TO ZAZADALI OD NAS ODRAZU ZA STOLIK KTORY BYL WOLNY SORKI W INNYCH LOKALACH TEGO NIE MA CO TO ZA HISTORIE NIE SPODOBOLO NAM SIE TO I WYLADOWLISMY I INNEJ DYSKOTECE BAWIAC SIE REWELACYJNIE . KOCHANI TRACICIE KLIENTÓW A SZCZERZE MOŻNA U WAS SIE DOBRZE POBAWIĆ ALE WARTO POMYŚLEĆ O ZMIANACH
ZAWIEDZENI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OGÓLNIE NIE BYŁAM ZADOWOLONA

... sądząc po pisowni to pewnie w Dwóch Światach WYLADOWLISMY i tam sie SPODOBOLO :) .. ogromna strata, na miejscu właścicieli zadość uczynił bym feralne fo pa darmową wejściówką na cały rok i oczywiście rzeczowym stolikiem :) ..ale się ubawiłam :))

no cóż każdy ma prawo sie wypowiadać i nie ma co się czepiać szczegułów to jest śmieszne teraz

CIEKAWE GDZIE ZESCIE SIE TAK SUPER UBAWILI. HA HA HA. DARMOWE WEJSCIE I STOLIK. HMM. NAWET DWA SWIATY KASUJA ZA WEJSCIE TAKZE SORY ALE WYMYSLACIE I TO GRUBO. JESTEM STALYM KLIENTEM COOKA I W CALEJ GDYNI JEST TAM NAJLEPIEJ I WCALE NIE JEST DROGO. NA POKLADZIE SMIERDZI W BARBADOSIE MUZA DO BANI W BULWARZE DROGO ELIPSA MALOLATY DWA SWIATY PORAZKA I W BOLYWOOD DROGO. TAKZE JAK NIE WIECIE CO JESZCZE WYMYSLEC TO DAJCIE SPOKOJ BO WY CHYBA JAKIES BURAKI JESTESCIE. HA HA HA HA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez jestem stałym klientem, a raczej byłem chodziłem tam z kumplami i naszymi żonami. Ale nie rozumiem że trzeba teraz płacić za stolik jak one i tak są wolne porażka na maksa i dj zawsze gra jedna i ta samą muzyke. Ale cóż można wymagać od tych lokali żaden w Gdyni nie jest idealny lepszy Gdańsk bądz Sopot. Czas pomyśleć nad stworzeniem czegoś idealnego hahaha:)

he he he .. Zgadza sie mnie Pan ochroniarz chciał przerobic na 5 zł. Porażka gigantyczna. Generalnie ochrona do wymiany.