Re: OIE Support - Laureate International Universities/HAYS
~Luu
(12 lat temu)
Pani z Hays mówiła mi, że ma być 2000 netto. Nie wiem czy podlega to jeszcze jakieś negocjacji. Na moich rozmowach w OIE nie była poruszana kwestia zarobków.
~es
(12 lat temu)
ok. 2000 zł na rękę miesięcznie + premia co 3 miesiące zależna od wyników, prywatna opieka medyczna, karta Multisport, tyle pamiętam :)
to informacje przedstawione przez panią z Haysa podczas pierwszej wstępnej rozmowy.
~es
(12 lat temu)
Widocznie tak, chociaż nie wydaje mi się, żeby nas wszystkich odrzucili, z jednej strony wszystko wskazuje na to, że jednak kandydaci z 'pierwszego rzutu' się nie nadają i dlatego jeszcze szukają. Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni, dwa tygodnie temu miałam ostatnią rozmowę i średnio bawi mnie taka niepewność.
~es
(12 lat temu)
o szkoleniu nic mi nie wiadomo, ktoś wcześniej tu, na forum, wspominał o Amsterdamie. Pamiętam jeszcze, że bodajże pani z HAYS wspominała, że szkolenie jest bardzo intensywne i trwa kilka tygodni.
Praca miała się teoretycznie zaczynać pod koniec lutego, ale jak tak dalej pójdzie to będzie to marzec...
~Luu
(12 lat temu)
Ja tez przeszłam już trzy etapy i czekam nadal. Najbardziej niepokoi mnie dlaczego wciąż pojawiają się ogłoszenia pracy w OIE.Również wczoraj. Wygląda na to, że rekrutacja jeszcze się nawet nie skończyła...
~Nunah
(12 lat temu)
Był nabór na kilka stanowisk ale do dnia dzisiejszego nic nikt nie wie.
Może ktoś słyszał kiedy mają zamiar poinformowac o rozpoczeciu pracy.
Przeszlam 3 etapy pozytywnie i caly czas czekam na odpowiedz. Od nich tylko slysze ze nadal nie maja ostatecznych decyzji.....Czy ktos ma jakies informacje????
Pozdrawiam