OKAZJA sprzedam kosmetyki vichy, avene, la roche

dostalam jako gratisy do kosmetyków, zaparszam do kupna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OKAZJA sprzedam kosmetyki vichy, avene, la roche

WITAM mam do zaoferowania nowe nie uzywane kosmetyki
dostalam w prezencie do innych kosmetyków
La Roche -Posay Activie C pod oczy z wodą termalną z LaRoche -Posay dermatologiczna korekcja zmarszczek pobudza naturalną synetezę kologenu. zawiera aktywną witaminę C.
15 ml, tylko uwaga ten kosmetyk wazny jest do konca lutego 2010 dlatego cena 25 zł ( normalnie kosztuje ponad 60 zł).

La Roche -Posay Cicaplast z wodą termalną z LaRoche - Posay preparat przyspieszający regenerację naskórka.
wskazaniazmiany skórne, skóra podrażniona, lub po zabiegach dermatologicznych
data waznosci 01.2012 40 ml ( 30 zł) tutaj troszke pudelko minimalne naderwane przez synka.

VICHY PŁYN DO DEMAKIJAŻU SKÓRY WRAŻLIWEJ TWARZ I OCZY
USUWA ŚLADY BEZ KONEICZNOSCI POCIERANIA TWARZY.
200 ML data ważnosci 04.2012 cena 30 zł
zapraszam

posiadam jeszcze Avene puder brązujący puder moziakowy
nowy 9 g (44,99) normalnie ponad 65 zł
Avene - serum kojąco -nawilzajce
Serum wskazane do intensywnej pielęgnacji kojąco - nawilżającej skóry wrażliwej, która jest podrażniona lub osłabiona przez warunki zewnętrzne (stres, warunki klimatyczne...). Bogate w wodę termalną z Avene o właściwościach kojących i łagodzących podrażnienia; przynosi natychmiastowe uczucie ukojenia
30 ml, data waznosci 04.2011

najlepiej zrobisz jak wystawisz to na allegro.

Kosmetyki te sa naprawde dobre, a promocyjne ceny spokojnie mozna znalezc samemu w sklepach, aptekach, tylko trzeba sie dobrze rozejrzec :), do 10.03 w superpharm maja znizke 25% na la roche, vichy, inneov, szminki, blyszczyki :) no i termin ich waznosci jest dlugi, ja np wole sama obejrzec tubke zanim ja kupie :)

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

sklep z bielizną (39 odpowiedzi)

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...