Wybrałam się na kolację z trzema koleżankami. Każda z nas zamówiła coś innego, aby posmakować różnorodności kuchni. Dania pięknie podane, zanim się skosztowało na cieszyłyśmy wzrok i uwieczniliśmy na zdjęciach te dzieła sztuki kulinarnej. Zamówiłam zupę rybną. Ku mojemu zaskoczeniu otrzymałam w talerzu starannie ułożone kawałki ryby z owocami morza i warzywami, a kelner nalał krem z dzbanuszka. Zupa inna niż wszystkie co jadłam wcześniej. Zawartość chrupka, a krem jedwabisty w smaku o mocnej nucie wywaru rybnego i langustynek. Kolejne danie stanowił chrupki, a zarazem soczysty duży kawałek halibuta w otoczeniu musu z pietruszki, batata, moreli, pesto z jarmurza i słodkie marchewki. Danie idealne! Koleżanki zjadły tatara z Daniela oraz stek z rostbef z krewetkami i gofrem ziemniaczanym. Dania wyraziste, idealnie skomponowane w smakach. Kolejny wybór była zupa krem z cebuli oraz stek z kalmara. Ostatnia z nas zamówiła camembert oraz cielęcinę z tymiankowym musem ziemniaczanym. Wszystkie dania wspaniale smakowały i każde z nich miały całkiem inne dodatki. Pozdrawiam przemiłego kelnera Pana Adama, który posiadał fachową wiedzę i daniach. Ładny wystrój, miła muzyka. Polecam.