OLT Express Call Center

Jak się tam pracuje? Faktycznie po 1 umowie próbnej(zlecenie na 3m-ce) dają umowę o pracę? Jaka stawka?
Jak to jest z tymi 3 zmianami? Ma się jakiś wpływ na swój grafik?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: OLT Express Call Center

Hmmm nie widzę w chwili obecnej na ich stronce ofert do Call Center ,ale zaciekawiła mnie tego typu praca tymbardziej ,że mam doświadczenie . Wie może ktoś coś więcej i czy jest jakaś szansa na nabór, jakie wymagania itp.???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

było już spotkanie z kandydatami ;)

docelowo ma być zatrudnionych 200 osób, więc pewnie wkrótce pojawią się kolejne ogłoszenia

Moja Sis jest właśnie po rozmowie ale ma też inną ofertę - i nie wie co wybrać. Dlatego szukam opinii :]

praca póki co w Centrum Gdańska, od (bodaj-nie jestem pewna) czerwca w Rębiechowie. 3 zmiany (6-14, 14-22, 22-6).

Zlecenie na 3m-ce jako okres próbny (ciekawe czemu nie normalna umowa o pracę na okres próbny???).

stawka chyba 14zł brutto/godz. czy jakoś tak

Może jednak ktoś wie jak tam się pracuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

i jeszcze jedno :] nie wiem czy już się połączyli czy mają się połączyć z Amber Gold. Stąd chcą tak bardzo rozbudować infolinię.

Tylko czy wtedy nie będzie opcji sprzedaży usług Amber Gold i limitów do wyrobienia? (czyli nie tylko połączenia przychodzące ale i wychodzące)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A nie jest przypadkiem tak, że Bursztynowe Złoto ich przejęło..?

chyba raczej utworzyło/ otworzylo bo to jest nowa firma a amber chyba wylozyl na to kapital

ściślej dokapitalizowało, a jeśli wyłożyło kapitał, to we władzach czy RN
nie ma siły,żeby nie było ludzi z AG,taki jest byznes.

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...