OMIJAĆ WARSZTAT " FIT " !!!

" AUTO - FIT " WARSZTAT - GDYNIA UL. CHWARZNIEŃSKA 170 D. Zleciłem wymianę wszystkich przewodów hamulcowych w samochodzie . Wspólnie ustaliłem cenę za usługe - 350 zł. Zostawiłem swój numer tel. na wypadek gdyby cena uległa zmianie i warsztat miał mnie o tym powiadomić . - Przy odbiorze samochodu okazuje się, że cena wynosi 560 Zł.(!). Nikt mnie o tym nie powiadomił . Nie wymieniono też wszystkich przewodów , za tak wygórowaną cenę ! Na koniec usłyszałem , że jak wystawi fakturę i doliczy podatek VAT, to będzie jeszcze drożej !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OMIJAĆ WARSZTAT

CO ZA GNOJE BANDA DECYDENTOW.

hmm... mnie tam nigdy nie zawiedli. przynajmniej jak coś robili to robili dobrze.

Dobrze ,owszem ! Nie w tym problem , tylko czy jest uczciwy i za ile ???

(repit)

560 za wszystkie przewody hmmm to chyba do nich pojadę mi za sam tył 500 zaspiewali

560 zl za wymiane przewodow hamulcowych to jest naprawde tanio

wszystko zależy jakie to auto http://www.autokosik.pl

Tu nie chodzi o to, czy to bylo tanio czy nie. tylko gosciu ugadał sie na 350 a tu ponad 500. Przecież to mozna na zawał pasc. I jeszcze do tego mowi ze jak vat doliczy... coo?? Kolego od razu ic do goscia niech robi ci za 35o wszystko i siedzi cicho bo ty pojdziesz do urzedu skarbowego. Za takie cos jak bedzie sie migał to i tak przetrzepia mu wszystkie dokumenty, a jak powie ze on tu nic nie robił w to urzad zleca ekspertyze, sledztwo, przesłuchuje wszystkich pracownikow i to bedzie ciezkie do ukrycia.Zawsze mnie tacy wkurzaja, ugadujesz sie tyle a oni na koniec dodaja vat

jak chcesz fakture to normalne ze doliczy VAT, to nie zmiana kola ze można sztywna cenę podać, cena jest wstępna,trza zdemontować stare przewody coś się urwie ,coś dojdzie w trakcie itd. błąd warsztatu ze nie zadzwonili poinformować o dodatkowych kosztach.Nie ma to jak dobry donosik co?

Dokladnie, "kordesik" .
Dlatego zostawiłem swój nr.tel.
Gdyby zaszła zmiana w cenie , miał mie o tym poinformawać i powiedzieć , co i dlaczego ?
Wówczas kierowca danego auta podejmuje decyzje , co dalej .
A tutaj w/w warszat totalnie olał kierowcę . Znacznie zawyżył wcześniej ustaloną cene za usługę , na dodatek nie wymienił giętkich przewodów , jak wcześniej ustalono i za wczesniej ustaloną cenę.
Zwłaszcza ,że inny warsztat również za wymianę wszystkich przewodów żądał max. 450-500 zl.

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej (14 odpowiedzi)

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej - jakie firmy polecacie? szukam normalnego dupowozu,...

M4K Garage (23 odpowiedzi)

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech...

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (18 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...