OPINIA
W dniu 12 marca, po 41 min. jazdy egzaminacyjnej, usłyszałam tak długo wyczekiwane i upragnione zdanie: "wynik egz. pozytywny, gratuluje pani. Jest pani bardzo dobrze przygotowana do egz., życzę szerokiej drogi":) W tej chwili spełniło sie moje wielkie marzenie o posiadaniu prawa jazdy! Gorąco polecam Elkę School. Chciałabym bardzo podziękować mojemu wspaniałemu instruktorowi, Przemkowi Trockiemu za zaangażowanie, profesjonalizm i atmosferę, jaka panowała podczas nauki jazdy:) Przemku, dziękuje ci bardzo za wszystko, co dla mnie zrobiłeś, za wiarę we mnie w chwilach, kiedy ja ją traciłam, za słowa wsparcia, za bezcenne rady dotyczące jazdy,wyrozumiałość i godziny rozmów. Przychodząc na pierwszą lekcję, nie wiedziałam nic na temat jazdy samochodem, a dziś, dzięki Przemkowi, cieszę się prawkiem:) Dla mnie kurs prawa jazdy, to nie tylko nauka jazdy, ale także przygoda i wspomnienia, których nie zapomnę do końca życia! Dziękuje całej ekipie Elka School, serdecznie pozdrawiam panią Iwonę i panią Magdę. Do zobaczenia na drodze:)