OPINIE!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
opinie na temat sali orchidea chwaszczyno,miał ktos tam wesele lub bedzie miał?moze jakies zdjecia dzikejue
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OPINIE!!!

my milelismy tam wesele w zeszlym roku dokladnie 24 maja:) bylam bardzo zadowolona. W tym roku trzeba zwracac uwage na menu bo podobno jest wersja taka jak mysmy mieli czyli bardzo dobra i wersja okrojona gdzie jest 30% mniej jedzienia wiec zwracajcie uwage na menu przy podpisywaniu umowy. Poza tym ja nie mialam tam zadnych uwag. Pozdrawiam

Byłam tam naweselu w zesłżym roku.
Miejsce ładne, są noclegi, duży parkiet, ładnie ustrojone, kelnerki zasuwają na maksa-więc obsługa ekstra, jedzenie bardzo smaczne(głownie drób), można zrobic poprawiny w mniejszej sali, nawet jak masz wesele w piatek!Jedyny minus, ale to jak u wiekszosci-limit czasowy, wesle tylko do 4 bez możliwości negocjacji.
POLECAM!

DZIEKI BARDZO A MASZ JAKIES FOTKI DEKORACJA ITP..?

KASIK83@INTERIA.EU

ZAPOMNIAŁAM HASŁA DLATEGO PISAŁAM JAKO MONIA TO CHYBA STRES CZAS UCIEKA...DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INFO POZDRAWIAM

TAKA CISZ :(MOZE JEDNAK KTOS SIE PODZIELI INFORMACJAMI ZDJECIAMI ITP...

W sumie zdjec obiektywnych nie mam.
Ale sala jest świeża, jasna. Są białe firany, krzesła z obiciem w paski, na ścianach wiszą obrazy, na korytarzu lusto w złotej ramie, skórzana kanapa chyba była i kominek. Na stołach była tafa z płatkami róż ale nie wiem czy mają to w standarcie.
Pokoje schludne. Ogólnie budynek jest nowy. Przed wejsciem jest ogródek z miejscem na grilla+huśtawka:)\nie leży to przy ulicy co jest duzym plusem.
Polecam tam zajrzeć.Jako gośc wystawiam im same plusy.