Re: ORCHIDEA I ZAŚCIANEK
Pomarańczka
(19 lat temu)
to dobrze :):)
i jeszcze :Z innych wątków:
164. Re: zascianek-upadly lokal (Weselnik) zdegustowana 12-01-2006 23:49
165. Re: zascianek-upadly lokal (Weselnik) Elwira 03-01-2006 15:06
166. Re: zascianek-upadly lokal (Weselnik) Karolina28 02-01-2006 11:25
167. Re: Lokale (Weselnik) Danuska 12-12-2005 16:22
168. Re: Lokale (Weselnik) monika1 11-12-2005 18:41
169. Re: kto ślubuje w sierpniu 2006??? (Weselnik) aniuś 08-12-2005 08:27
170. Re: POMOCY! SZUKAM SALI NA 90 OSÓB!!! (Weselnik) Latina 07-12-2005 09:47
171. Re: Zaścianek (Weselnik) Karolina28 01-12-2005 12:19
172. Re: Zaścianek - dj Robert?????? (Weselnik) Iwa 01-12-2005 11:51
173. Re: Zaścianek - dj Robert?????? (Weselnik) mar 01-12-2005 11:46
174. Re: Zaścianek - dj Robert?????? (Weselnik) madi 01-12-2005 11:34
175. Re: Zaścianek (Weselnik) Iwa 01-12-2005 11:04
176. Re: Zaścianek (Weselnik) madi 01-12-2005 10:55
177. Zaścianek (Weselnik) Iwa 01-12-2005 10:02
178. Zaścianek - dj Robert?????? (Weselnik) Iwa 01-12-2005 09:43
179. Re: zaścianek w chwaszczynie (Weselnik) tunia23 26-11-2005 10:08
180. Re: zaścianek w chwaszczynie (Weselnik) wiesio 25-11-2005 19:10
zaścianek złe wspomnienie
Autor: mm 20-01-2006 14:03 wyślij odpowiedźWe wrześniu rezerwowaliśmy termin wesela w Zaścianku. Jako przyszli małżonkowie byliśmy zadowoleni z terminu jaki ustaliliśmy, ponieważ rodzina mieszkająca za granicą mogła w tym czasie wziąść urlop i uczestniczyć w weselu. Odpowiadała nam również okolica, mozliwość noclegu itd. W momencie wpłaty zaliczki okazało się, ze termin jest juz zajęty przez inną parę! Właścicielka tłumaczyła się, że jej pracownica przyjęła zaliczkę od innej pary przez pomyłkę i nie skonsultowała tego z nią. Więc jak to możliwe skoro rezerwacja terminu była zamieszczona w terminarzu właścicielki?! Być może były dwie rezerwacje na ten sam termin, albo w ogóle. Dostaliśmy propozycję innego termin z upustem. Niestet nie skorzystalismy trudo się dziwić! Zraziliśmy sie i obawaliśmy czy przypadkiem nie będziemy uczestnikami dwóch wesel na jednej sali!Niestety zupełny brak profesjonalizm, a obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia.
zascianek-upadly lokal
Autor: pokrzywdzony 31-12-2005 18:29 wyślij odpowiedźKochani ostatno zostalismy zaproszeni na wesele:)Bardzo sie cieszylismy z moja dziewczyna,gdyz mial byc to najcudowniejszy dzien mej siostry!Mial byc!!!!!!!wszystko bylo by OK,gdyby nie ten koszmar w lokalu!!!!!!!!niedosc,ze zabraklo fazy i Dj.nie mial jak prowadzic przez dluzszy czas wesela,to jeszcze nazywca kelner popijal alkochol.gdy poprosilismy o wlascicielke lokalu pania Danute Wrobel uslyszelismy od kelnerki taka odpowiedz ze nic nieskomentujemy.Jednym slowem nie mila obsluga i brak jakiej kolwiek organizacji-to wszystko za taka cene!!!!!!!!!!!!!!!!!!marcin
Re: zascianek-upadly lokal
Autor: Karolina28 02-01-2006 11:25 wyślij odpowiedźJezu a ja miałam już Zaścianek wstępnie zarezerwowany na 19 sierpnia ale zrezygnowałam na rzecz remizy w Bolszewie bo taniej i szybciej (przyspieszyliśmy troszkę nasz ślub). Bardzo mi przykro, że wesele twojej siostry sie nie udało, ale bardzo dobrze że to piszesz na forum, o takich rzeczach wszyscy powinni wiedzieć. Ja za chwilkę opisze tutaj moje wrażenia po kontakcie z pewnym bardzo polecanym zepsołem...
Autor: aniuś 02-01-2006 11:41 wyślij odpowiedźJa byłam na weselu w zaścianku w lipcu 2005r. Bez zadnych zarzutów, jedzenie pyszne, dużo, dzik z ziemniakami i buraczkami rewelacja, obsługa super. Jedyne co mi się nie podobało to bardzo śliska podłoga w miejscu gdzie się tańczy, trzeba było bardzo uważać i za bardzo nie odrywac nóg od podłogi.. no i to, ze sala gdzie sie jadło i miejsce do tańczenia oddzielone, co mi się za bardzo nie pdopobało, ale co do reszty - naprawdę super.
Autor: pokrzywdzony 02-01-2006 12:27 wyślij odpowiedźAnius!!!!!!!!!!!sala oddzielona jest wPanu Tadeuszu!!!!!!!!!!!!to rowniez lokal wChwaszczynie tych samych wlascicieli!!!!!!ale naprawde wZascianku radze sie upewnic gdyz ostatnie wrazenia,a takze opowiesci mych znajomych o imprezach integracyjnych nie jest godna uwagi!!!!!!!!!!!!!ale tak to jest wedlug mnie jak sie ma juz duzo kasy(mowie o wlascicielach)to juz sie niedba onic a przede wszystkim o personel!!!najlepiej niech przyjmuja tych spod budki z piwem:)takie sa nasze wrazenia!!!!!!a ania nie zauwazylas tego ze dlugo sie czeka na czyste sztuce talerze itp:(
Autor: Sylwester 02-01-2006 12:40 wyślij odpowiedźNie wiem jak jest na weselach,ale moge opisac swoje wrazenia co do swej imprezy pracowniczej,ktorego odbyla sie latem 2005 roku!!!!!!!!!!!!mniej wiecej bylo wszystko OK!!!ale mam duze Halo co do czystosci toaley!!!!!!!Byc moze byly sprzatane przed nasza impreza ale w trakcie to chyba bylo najbardziej zapomniane miejsce w lokalu.Tony papieru walajacego sie wszedzie,a wody to kalosze i pletwy:)dopiero mozna pomyslec o drodze do pisuaru.Ale moi drodzy chcialbym napisac przede wszystkim o przezyciu na sylwestra!!!!!!!!!!!!Tu juz nie bylo tak do smiechu.jedzenie nie dobre nawet rzeklbym odgzewane,a co do personelu........................nie wiedzialem,ze kobiety(kelnerki)moga az tyle wypic:).Konczac Zascianek OK:)fajny wystroj lasek mysliwskie wnetrze ale chyba tam zaczyna sie pogarszac na dobre>>>>>>>>>>>.
Autor: martinia 02-01-2006 12:55 wyślij odpowiedźBylam na weselu w Zascianku w sierpniu 2004 i faktycznie obsluga byla taka sobie ale w szczegolnosci nie smakowalo mi jedzienie, schab ze sliwka byl tak oszczednie pokrojony zeby tylko sprawial wrazenie ze jest go duzo na półmisku.
Autor: aniuś 02-01-2006 13:36 wyślij odpowiedźw zaścianku miejsce do jedzenia jest oddzielone od miejsca do tańczenie kominkiem !!! nie są to dwie osobne sale ale jedząc widzisz tylko jakąś cześć "parkietu", o to mi chodziło. A jak jest w panu Tadeuszu nie wiem bo nigdy tam nie byłam.Co do reszty - to tak jak pisałm, na weselu w lipcu było ok, nie musielismy na nic długo czekać, dlatego jestem trochę zdziwiona tak negatywnymi opiniami ale widać każde wesele jest inne, ja moge się wypowiadac tylko co do tego na którym byłam a nie ogólnie co do jakości usług, może akurat miałam farta ze trafiłam akurat na te wesele, na którym wszystko było w porządku.
Autor: IWA 02-01-2006 13:45 wyślij odpowiedźja byłam tam na weselu w sierpniu i mi sie bardzo podobało, nie mogę na nic narzekać!!!!
Autor: Sebastian 02-01-2006 14:18 wyślij odpowiedźSzanowny Pokrzywdzonypo szczegółach przedstawionych przez ciebie wynika, że byłeś na moim weselu, jak podasz jeszcze datę, będę miał pewność. Bardzo mnie zdziwiła twoja opinia.po pierwsze z wywiadu z gośćmi jaki z żoną przeprowadziliśmy wynika iż ogromnej większości nasze wesele sie bardzo podobało,(zdaje sobie sprawę z tego iż młodym złego słowa nikt nie powie, ale np do rodziców taka opinia już by trafiła)po drugie nam - młodym również i rzeczywiście był to najcudowniejszy dzień w jej i moim życiu,po trzecie pomyliłeś lokale, ponieważ nasze wesele odbywało się w Panu Tadeuszu, a nie w Zaścianku (oba lokale są powiązane ale nie do końca)po czwarte skąd możesz wiedzieć ile to wesele kosztowało, a tak w ogóle nie powinno cie to interesować bo nie ty za to płaciłeś, a ja uważam że wcale nie było drogo.Rzeczywiście zgadza sie szczegół związany z brakiem fazy czy coś takiego. około godziny 20ej muzyka zaczeła szwankować, okazało sie ze DJ ( nie rekomendowany przez panią Wróbel) nie przewidział okresowych spadków napięcia i jego zbyt czuły sprzęt przerywał. do godziny 23ej bawiliśmy sie przy troche za cichej muzie, kiedy to dostarczono inny sprzęt i wszystko bylo OK.Rzeczywiście sprawa kelnera miała miejsce. Osobiście też interweniowałem w tej sprawie. rozwiązanie zaproponowane przez Panią Wróbel mnie usatysfakcjonowało. Z drugiej strony sam widziałem jak DJ był niemal zmuszany do napicia sie kielicha. być może podobnie było z kelnerem???Zakończę tak: jeszcze sie taki nie narodził, który by wszystkim dogodził.Pozdrawiam Szwagra.
Autor: pokrzywdzony 02-01-2006 15:07 wyślij odpowiedźdo poprzedniej!wypowiedziniestety nie chodzi ote wesele wiem i slyszalem ze imprezy w zascianku sa idealne ale wydaje mi sie ze to juz przeszlosc:(wiem to nie tylko od siebie ale wiele osob mowi ze zascianek (i pan tadeusz ci sami wlasciciele!!!!!!!!)zaczyna szwankowac a to \ze obsluga pije ok!!!!!!!chyba wszedzie ale zeby kelner nie wiedzial gdzie jest co do niego nalezy sorki !!!!!wybacz za to placila ma siostra i szwagier i mam prawo wymagac!!!!!
Autor: agnes 16-01-2006 21:22 wyślij odpowiedźobsługa pije hmm ciekawe może też bys pił gdybys wiedział/a ile tam zarabiaja
Autor: gość weselny 18-01-2006 11:38 wyślij odpowiedźMoże być zbieżność, nie ma o czym gadać.Byłem gościem na pewnym weselu, było też to zdarzenie, które obaj zgodnie opisujecie. Tylko nie jestem pewien, czy Pan Sebastian to ten sam Sebastian i kiedy było konkretnie (dzień) to wesele. Czy chodzi o wesele Sebastiana W.?????
Autor: eva 02-01-2006 15:27 wyślij odpowiedźco do poprzedniej informacji!ma racje pokrzywdzony i rowniez Slawek!otoz ja bylam na weselu brata,i bylo niemal ze jak w bajce!ale byl to rok2003,zaproponowalismy ten lokal tj.zascianek naszej kuzynce,w tym roku i zalujemy:(nie dosc,ze zmienila sie obsluga to rowniez zaangazowanie wlascicieli tj Pani danusi i grazyny gdyz Pan Tadeusz i Zascianek to jednosc.obsluga zero jedzenie juz to nie to!!!!!!!!!!!!moze to glupie ale slawek Dj i to wlasny pije jak mu poczestuja panstwo mlodzi!!!!a kelnerzy pija bo musza tak sa nauczeni w szkole a jak pracuja po 2-3dni to albo w cuda wierzymy albo kelnerzy sa tzw.supermenami!!!!!ale nie zascianek sie popsul
Autor: Elwira 03-01-2006 15:06 wyślij odpowiedźnie zgadzam się z wasz a opinia, byłam na dwoch weselach wszystko było super super rewelacja. Pani Danusia jest osobą bardzo zaangażowaną i to co robi to widać że to jej pasja. Jedzenie rewela nie wspomnę o ilościjedzenia a o zrazach to krążą legendy nic nie ujmując reszcie. Po stokroć polecam Zaścianek. Ludziom sukcesu zawsze znajdzie się taki który zazdrości muślę że te opinie to dzieło konkurencji albo jakiegoś zwolnionego kelnera lub?????. Czy nie lepiej liczyć swoje pieniądze a nie właścicieli Zaścianka to niesmaczne.
Autor: martinia 04-01-2006 00:05 wyślij odpowiedźBylam tam tylko raz na weselu i nie jestem konkurencja ale naprawde to jedzenie bylo niesmaczne a przede wszystkim bylo go malo. To nie jest tylko moja opinia ale i tez innych osob ktore byly ze mna na tym weselu. W 2004 roku bylam tez na 2 innych weselach i naprawde bylo o wiele wiecej jedzenia i o wiele smaczniejsze.
Autor: prezenter 04-01-2006 01:24 wyślij odpowiedźludzie ale wy jesteście wybredni na wesele człowiek idzie się pobawić a nie tylko jeść i chlać wóde
Autor: dj 04-01-2006 11:01 wyślij odpowiedźpopieram
Autor: aurelka 04-01-2006 11:08 wyślij odpowiedźPrezenter, pobawić można się na placyku pod gołym niebem. Ludzie nie po to wydają ciężką kasę, żeby dostać w zamian coś kompletnie nieadekwatnego do wyłożonych pieniędzy.Gdy idziesz z kimś do restauracji na kolację to logiczne jest, że najbardziej liczy się towarzystwo, ale jeśli kelnerzy są ospali, jedzenie niedobre a muzyka wkurzająca to nie jesteś zadowolony. Łatwo wpisywać głupie komentarze, jeśli nie chodzi o Twoje pieniądze. Śmiem twierdzić, że nie byłbyś tak łagodnie usposobiony gdbyś zapłacił za coś, co kompletnie nie spełnia Twoich oczekiwań.
Autor: prezenter 04-01-2006 12:24 wyślij odpowiedźTak się składa, że niejednokrotnie widziałem pracę kelnerów i kelnerek (nie chodzi mi o ten lokal) ludzie nie zdają sobie sprawy, jaka to ciężka praca. Trzy kelnerki biegają w tą i z powrotem żeby obsłużyć 50 czy więcej osób, bo wszyscy chcieliby od razu mieć jedzonko na stole. Tak po prostu pstryk i jest.Zdaję oczywiście sobie sprawę, że są to duże pieniądze i każdy wymaga (też nie lubię picia w pracy), ale żeby pisać, że jest nie dobre jedzenie rozumiem stare, ale niedobre???? Zagrałem dużo wesel w swoim życiu i zjadłem wiele różnych potraw w różnych lokalach i jakoś mi smakowało.Ale zawsze trafi się jakiś burak któremu nic nie pasuje.
Autor: pokrzywdzony 04-01-2006 12:36 wyślij odpowiedźPrezenter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wydaje mi sie,ze strona na ktorej obecnie sie znajdujemy jest strona by wyrazac swe opinie anie ,aby ublizac innym!!!!!!!!!!!!!!Tak wiec sadze ze napewno tez zagrales tam nie raz tam tj, w Zascianku!!!!!!!!!!Ok w pewnych racjach masz racje np,ze kelnerki kelnerzy ciezko pracuja itp.ale Twe sformulowanie "zawsze znajdzie sie jakis burak........"jest karygodne i beszczelne bo obrazasz nie tylko mnie ale setki osob,ktorym cos sie nie podoba nie tylko w tym lokalu!!!!!!!!!!!!tak wiec uwazem ,ze jak piszesz takie wyrazenia jest spierdolonym podlizusem,ktory powinien zastanowic sie poco istnieje taki ktos jak Ty na tym swiecie-prezenter wspolczuje tym osobom gdzie odbywaja sie twe imprezy.
Autor: prezenter 04-01-2006 13:03 wyślij odpowiedźPrawda w oczy kole. Nikogo nie obrażam stwierdzam fakty - może koledzy dj to potwerdzą? że przyjdzie taki ktoś i marudzi że mu się piosenka nie podoba i zaczyna ci ustawiać repertuar - to tak na marginesie.A co do lokalu to tam grałem tylko raz . No i komu ja się podlizuje?????? zaściankowi HEHEHE
Autor: pokrzywdzony 04-01-2006 13:10 wyślij odpowiedźprezenter!!!!!!!!!!!!!Ty to chyba naprawde na glowe upadles!!!!!!!!masz pretensje ze ktos ustawia repertuar????????TY jako dj jestes od grania tego co ludzie sobie zycza bo to ich wesele i zato Ci placa!!!!!a co do jedzenia zawsze bedzie Tobie smakowac bo wy Dj.prezenterzy "zrycie"za darmo na tzw.krzywy ryj!!!!!!!!i dac wam byle co to tez bedzie smakowac aby duzo :)taka jest niestety prawda-kto sie zemna zgodzi:)??????????????
Autor: prezenter 04-01-2006 13:28 wyślij odpowiedźI kto tu kogo obraża.!!!!! Repertuar ustala się z młodą parą przed weselem. Ale ja mówie o takich jak ty Którzy też zrą za darmo!!!!!!!!i jeszcze marudzą zamiast zrobić siostrze przyjemność i być cicho, przecież wydała tyle kasy a ty marudzisz i opisujesz to na forum. I nie obrażaj mnie bo świadczy to twojej inteligencji. Akurat nie jestem z tych którzy obrzerają się na weselu zamiast pracować. A wracając do muzyki piszę o marudnch gościach którzy wymyślają piosenki z kosmosu, przy których nikt nie chce się bawić
Autor: zdegustowana 12-01-2006 23:49 wyślij odpowiedź"pokrzywdzony", czytając Twoje wypowiedzi, niestety muszę przyznać "prezenterowi" rację. Nie potrafisz prowadzić konwersacji. Tak już jest, że nie dogodzi się wszystkim. Ja miałam swój ślub już dawno. Zaścianka jeszcze nie było. Moje wesele było cudowne. Jednak znalazły się osoby, które nie były zadowolone. Wiesz dlaczego ? Bo nie było kiełbasy. TAK, TAK....to był powód niezadowolenia. Znam bardzo dobrze "Zaścianek" i "Pana Tadeusza" wraz z ich właścicielami. Lokale są inne od wszystkich, co podoba się wielu ludziom. Jedzenie jest fantastyczne. Dj. preferowany przez właścicieli jest zawsze świetnie przygotowany i zorganizowany. Pani Danuta nie ponosi odpowiedzialności za prezentera "załatwionego" przez "młodych", o czym ich informuje. Odnośnie podzielonej sali. Ma to swój urok, ponieważ dwie części nie dzieli ściana, lecz śliczny kominek. Przecież, wynajmując lokal, każdy to widzi i wie co "bierze". Wierz mi, że właściciele nie spoczęli na laurach i ciężko pracują. Jestem ciekawa, jak Ty byś sobie poradził z trzema lokalami, biorąc pod uwagę nie tylko kasowanie klientów, ale i załatwianie wszystkich spraw. Zakupy, opłaty (ZUS, US itp), pilnowanie pracowników, załatwianie spraw z interesantami. Każdy chce być zadowolony. Odstaw na bok złośliwości i zazdrość. Doceń to, że ludzie mają tzw. "smykałkę do interesów" i do czegoś w życiu doszli. Pozdrawiam bardzo serdecznie Panią Danutę, Panią Grażynę i całą obsługę trzech lokali.
Autor: Elwira 04-01-2006 15:02 wyślij odpowiedźpokrzywdzony jesteś naprawdę pokrzywdzony ale chyba przez los i swój charakter .myślę że forum to nie miejsce dla ciebie może tak budka z piwem tam tak sie dyskutuje.
Autor: Rina 13-01-2006 15:46 wyślij odpowiedźPana Tadeusza też nie polecam!!!!!Robiłam tam imprezę zakładową, i nie dość że jedzenia mało, to całe porozwalane, bo to był szwedzki stół i nikt tego nie pilnował, a goście wiadomo - porozwalali wszystko. Dzik miał być o 21:00 bo tak było zapisane w programie, a był o 24:00, niektórych z zamówionych dań w ogóle nie podano:( Lipa!!!
Autor: zdegustowana 13-01-2006 17:00 wyślij odpowiedźTotalne bzdury wypisujesz kobieto......skoro na imprezie były same "prosiaczki" to naświniły, proste !!! Wszystkie zamawiane dania są podawane. Godzina dostarczenia dzika też jest uzgadniana. Jeśli są jakieś odstępstwa, właściciele uzgadniają z odpowiednimi osobami. Większych głupot nie mogłaś wymyślić. Żal mi Ciebie.
Autor: Rina 13-01-2006 19:01 wyślij odpowiedźJeżeli sama organizowałam imprezę zakładową, to wiem jak było. Takze proszę mi nie pisać takim tonem, ze to bzdury. Jedzenie nie było podawane, tylko znajdowało się na stołach. I prawdą jest, ze to goście powybierali co lepsze kąski, i porozwalali jedzenie. A dzik wcale nie był o określonej godzinie, tylko później. Wiem co piszę a ty nie pyskuj, bo to lokal do d...y i wiele osób to potwierdzi.
Autor: zdegustowana 13-01-2006 19:43 wyślij odpowiedźod kiedy my na ty????
Autor: Rina 14-01-2006 11:03 wyślij odpowiedźA my????
Autor: ayda 17-01-2006 13:28 wyślij odpowiedźDzienDobry!!!witam wszystkich,ktorzy korzystaja z weselnika:)!Ja rowniez chcialbym zabrac glos w sprawie Zaswcianka iPana tadeusza!Poniekat wedlug mnie kazdy,kto wypowiedzial sie w tej sprawie ma racje.sam mnialem doczynienia z zasciankiem jako klijent,ale rowniez jako pracownik!!!!!!!!!!!!!!!Moje uczucia sa posrednie gdyz sa dni lepsze i gorsze-tak jest zapewne rowniez wZascianku!!!!!!!!obecnie zajmuje sie rowniez gastronomia i przemyslem reklamowym i pragne abyscie przeczytali to do konca.Wedlug sprawdzonych zrodel,to sami wlasciciele wypisuja brednie o swym lokalu,wiedzac,ze lokal ma duze poparcie i ludzie beda go zawszelka cene bronic.Glupie?-lecz prawdziwe niby jedna nie taka opinia a pozniej n100ocen pozytywnych i reklama leci:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak wiec wydaje mi sie ze za pokrzywdzonym,dj,a takze zdegustowanom czy jak jej tam stoi wlascicielka tj.pani Danuta i jej personel np.rodzina lub ktos z obslugi!!!!!!!!a jak jest naprawde????kazdy ma swoje zdanie i kazda opinia ma cos w sobie-moja o zascianku jest negatywna w kazdym calu>
Autor: rifi 18-01-2006 12:39 wyślij odpowiedźKLIENT a nie KLIJENT!!!
Autor: Elwira 18-01-2006 20:49 wyślij odpowiedźwiec tak to nieb prowda ze moja rodzina to pisze i z kond takie informacije bierzesz moze ze strony www.jakzrobiczsiebieglupka.pl
Autor: ayda 20-01-2006 12:52 wyślij odpowiedźDO rifi!Tak masz racje przepraszam!a co do Elwiry.,ja nie napisalem,ze tak jest koniecznie ,ale tak sie zdaza.a skad takie informacje-informacje o "przewrotnych"wlascicielach,ktorzy jak opisalem sami pisza o swych lokalach.....pochadza z ankiet i rozmow z roznymi osobami.pracuje w gdanskim studjum opini i reklamy publicznej-tak wiec nie wpadaj odrazu w obled i nie twierdz ze jestem,lub ktos jest glupkiem.a jesli wlasciciele zascianka to Twoja rodzina to OK!!!ja donich nic nie mam chodzi tylko o menu i personel-personel naprawde jest do wymiany
0
0