szkoła jazdy (1) Poziom nauczania jest tam niezwykle wysoki bo dowiedziałem się tam naprawdę... kamsik bardzo dobra szkoła (1) dostosowują się do każdego, nauka na różnych samochodach i z różnymi... Dominik super polecam (1) Super obsługa, wysoki poziom nauczania, przystępna cena. Kurs przeszedł... Bb
artex (1) Szkolenie zaliczone, prawko odebrane, postanowiłem zarekomendować ten ośrodek... martin POLECAM! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy "ARTEX". Jeżeli nie wiecie gdzie zrobić... Mily kursant ~ A. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Wejherowie, bardzo miła atmosfera, dobrze i... kolezanka SUPER SZKOŁA!!! POLECAM (1) Bardzo polecam tę szkołę. Zwłaszcza Pana Arka - wykłady i jazda z wielkim... Paulina Najlepsza szkoła jazdy (1) Szkoła w której odniosłam wrażenie że chcą bardziej niż ja żebym zdała... ewelina Polecam (1) Polecam zrobienie kursu w ARTEX. Egzamin zaliczony. Bardzo polecam jazdy z... Michał MK - opinia (1) Polecam wszystkim kurs w tej szkole! Dzięki fachowemu podejściu pana Arka na... MK KruKo - opinia (1) Pełna profeska. Pani w biurze bardzo miła i pomocna, wykłady ciekawe, jazda z... KruKo Polecam :) (1) Świetne podejście, bardzo profesjonalnie. Bardzo polecam :) pepe kris - opinia (1) Profesjonalne podejście. Wykłady nie zanudzają z przyjemnością idzie się... kris POLECAM !!!!! (3) Jestem bardzo zadowolona z kursu w ARTEX , p.Arek super prowadzi... Anka hanula - opinia (1) Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem:)Szczerze polecam Artex!Wszyscy mili... hanula Polecam (1) Polecam O.S.K. "ARTEX" dla wszystkich wahających się przyszłych kierowców. Co... Paulina polecam! (1) najszczerzej polecam szkołę jazdy Artex, a zwłaszcza instruktora pana... m. Super szkoła z Weja (1) Jestem zadowolony z usług tej szkoły . Chciałabym podziękować za naukę .... Przemek z Gminy Gniewino brak zangażowania (1) opieka jest do d... przesuwacie godziny jazdy bez poinformowania... Pawcio Podziękowania (1) Serdecznie chciałabym podziękować, za profesjonalną i fachową nauke ;) za... Andziuula