Witam wszystkich odwiedzających tę stronę!:)

Tak jak w tytule, powtórzę to drugi raz - OSK AS to prawdziwy AS!:) Nie są to puste słowa, wręcz przeciwnie zasłużona opinia!

Właśnie dziś uzyskałam pozytywny wynik, zarówno w teoretycznym, jak też najważniejsze - praktycznym egzaminie państwowym! To było moje pierwsze podejście:) Stres był, ale sama myśl, że "wyszłam" z kursu tejże właśnie "nauki jazdy" dawało mi poczucie pewności, że sobie poradzę pomimo stresu.

Najważniejszy plus, to poza tym, że na kursie jeździ się naprawdę na każdej możliwej trasie egzaminacyjnej to fakt, że za nim kursant przystąpi do egzaminu państwowego to:

1) zdaje 2krotnie wewnętrzny egzamin teoretyczny - naprawdę przydatne dla osób, trochę "niezmotywowanych" do nauki;) - mobilizuje do wcześniejszego przyswajania wiedzy;)

2) zdaje wewnętrzny egzaminy praktyczny - próbny; taka forma, poza możliwością prowadzenia samochodu innego niż w okresie całego kursu (jeździsz samochodem drugiego instruktora, z którym masz ten egzamin),to oswojenia się z tym, że sam, zupełnie sam będziesz kierował samochód(bez wsparcia instruktora) i przede wszystkim z inną osobą niż "Twój" instruktor.

Naprawdę