Polecam (1) Wybrałam szkołę Ascona ze względu na miejsce zamieszkania, ale też dużą... Ania Jak to fajnie że mogę ich polecic :-) (1) Cztery lata temu zdałem za drugim razem, a mam już "swoje lata". Jeździłem z... vonBraun Polecam!!!! (1) Nie ma lepszego instruktora niż Pan Zbyszek. Jeśli ktoś chce nauczyć się... Ania
Godna polecenia:) (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Egzamin zdany za pierwszym razem,... Świeżo upieczony kierowca;) polecam (1) Bardzo polecam cały kurs przebiegał bardzo dobrze instruktorzy bardzo... J.K. szkoła na najwyższym poziomie (1) korzystałam z doszkalania-polecam wszystkim usługi tej szkoły jazdy (a mam... Żaneta spokojnie do celu (1) Polecam naukę w tej szkole zwłaszcza tym, którzy trochę boją się jazdy... Kamil Cichy zdecydowanie polecam (1) bardzo wysoka jakość przeprowadzonego szkolenia, widać że kurs prowadzą osoby... Michał Polecam, polecam, polecam !!!!!!!!!! (1) Szkoła dla tych co chcą się porządnie przygotować do jazdy a co za tym idzie... Małgorzata