Ocena- AUTO- BAKAŁARZ (1) Po kilku miesiącach zmagań udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. :) Co... Ola Zdałam za 2 razem (1) Bardzo miły Pan, który naprawdę potrafi i co najważniejsze chce nauczyć :)... Bogusia Nauczanie na najwyższym poziomie (1) Po dwóch niezdanych egzaminach trafiłam do P. Józefa. W bardzo profesjanajny... Joanna N.
Danka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Zdałam za pierwszym razem. Fachowa ocena... Danka Od początku do końca pełen profesjonalizm ! (1) Pan Józef to instruktor z powołania. Bardzo doświadczony i zarazem spokojny w... Radek N Zdecydowanie polecam. (1) Pełen profesjonalizm. Dzięki panu Józefowi każdy może się nauczyć prawidłowo... monik Polecam (1) Jestem zadowolony z wyboru, pan Józef często powtarzał o elementach, które... Marcin POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam wszystkim. Jeśli chcecie dobrze przygotowac się do egzaminu i zdać go... sylwia BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem zachwycona i wszystkim polecam Auto Bakałarz!!!!!!!! Odbyłam kurs w... SYLWIA Nie polecam (1) Witam nie polecam tego Ośrodka Lepiej wydać 100 zł więcej i iść gdzie indziej... Michał Alina - opinia (1) Bardzo dobre metody nauczania teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera... Alina GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Ośrodek polecam z czystym sumieniem. Nie tylko skutecznie przygotowuje do... Justyna