Przeszedłem kurs weekendowy. szybko 3 spotkania i z głowy ;) przygotowanie b. dobre atmosfera wyśmienita szybko na temat i po sprawie żadne z pytań egzaminacyjnych nie był mi obcy jak również odpowiedź na nie również nie wymagało żadnego wysiłku ;)
Po wszystkim przydzielono mi Instruktora P. Wojtka Nowaka. Człowiek bardzo otwarty solidny w swojej pracy, sposób przekazywania wiedzy jest tak zrozumiały i trafiający do mojej głowy że kierowanie pojazdem było przyjemnością. Miły życzliwy komunikatywny z poczuciem humoru ale gdy trzeba poważny bo chodzi o Zdanie egzaminu Państwowego. I tu muszę podziękować Panu Wojtkowi Nowakowi za sposób w jaki mnie przygotował na egzamin bo zdałem go śpiewająco za pierwszym podejściem gdzie za egzaminatora miałem Kobietę ;D spokój opanowanie wolna jazda szybkie kręcenie kierownicą przy manewrach To było motto mojego Instruktora tak mi się wydaje ;D Zadowolony w 100% jestem i gdybym miał polecać jazdy z Instruktorem w Expercie to polecam P. Wojtka. Jazda bezstresowa przygotowanie 110%