OSK MIX - nauczysz się JEŹDZIĆ, egzamin zdasz przy okazji.
MIX to drugi ośrodek, w którym uczyłam się teorii oraz praktyki. Wykłady tu są prowadzone z pasją, rzetelną wiedzą oraz zapleczem pedagogicznym - co razem daje ogromne możliwości poznania teorii w bardzo przystępny sposób. Dodatkowym plusem są odpytywania na następnych zajęciach, co później skutkuje SWOBODĄ poruszania się na drodze. Szkolenie medyczne również przeprowadzone w pełni profesjonalnie - wykłada je były ratownik medyczny, który UCZY!!! prawidłowych odruchów, gdy znajdziemy się w sytuacji mniej lub bardziej zagrażającej życiu lub zdrowiu.
Panu Jackowi dziękuję za cierpliwość i za żmudną pracę - oduczania mnie złych nawyków nabytych w poprzednim ośrodku, co było wyjątkowo trudne i dla mnie i dla p. Jacka :/ Ale przede wszystkim dziękuję mu za to, że nie przygotował mnie do egzaminu, tylko nauczył JEŹDZIĆ!!! zgodnie z zasadami - egzamin zdałam przy okazji (za pierwszym razem). Pan Jacek to niezwykły pasjonat, ale i jeden z najbardziej wymagających nauczycieli z jakim miałam styczność - dla mnie sama przyjemność, ale polecam go tylko tym osobom, które nie boją się konstruktywnej krytyki i braku pochwał (choć i one się w końcu zdarzają :) )
Panu Jackowi dziękuję za cierpliwość i za żmudną pracę - oduczania mnie złych nawyków nabytych w poprzednim ośrodku, co było wyjątkowo trudne i dla mnie i dla p. Jacka :/ Ale przede wszystkim dziękuję mu za to, że nie przygotował mnie do egzaminu, tylko nauczył JEŹDZIĆ!!! zgodnie z zasadami - egzamin zdałam przy okazji (za pierwszym razem). Pan Jacek to niezwykły pasjonat, ale i jeden z najbardziej wymagających nauczycieli z jakim miałam styczność - dla mnie sama przyjemność, ale polecam go tylko tym osobom, które nie boją się konstruktywnej krytyki i braku pochwał (choć i one się w końcu zdarzają :) )