nie polecam (1) Ogólnie kurs jest drogi. Nauka jazdy też jest bardzo średnie. instruktorzy... Gabi Świetna! (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić, mimo że nie wiem czemu,ale dużo... Marta OSK Michał (1) Bardzo gorąco polecam! :) Pani z obsługi bardzo miła, pomocna w rzeczach... kursantka
Polecam (1) Polecam OSK Michał, egzamin teoretyczny na nowych zasadach zdany za pierwszym... Mateusz POLECAM w 100% :) (1) Po fatalnym kursie, 3 oblanych egzaminach i 4 latach robienia prawka, które... Karolina kursantka z Mezowa - opinia (1) Jestem ABSOLUTNIE zadowolona z tegoż Ośrodka Szkoleniowego. Poleciła mi go... kursantka z Mezowa kursantka - opinia (1) Super ośrodek:). Wykłady ciekawe i naprawdę wyjaśniające zasady... kursantka Polecam ! (1) Dzięki tej szkole zdałam za pierwszym razem ! :) Zajęcia teoretyczne... Kursantka Michał gdzie klima??? (1) Brak klimatyzacji w samochodach! spocony/a jestem :| Dobry, ale długo trwa. (1) Jakość szkolenia, zaangażowanie wykładowcy oraz instruktora jazdy nie budzą... Autor Zdecydowanie tak (1) W tej szkole wykupiłam tzw. dodatki, nie odbyłam całego kursu. Teraz tego... Szczęśliwa Szczerze polecam!!! (1) Obsługa na poziomie celującym! Arku, wielkie dzięki za cenne wskazówki.... Aasia Do pana Arkadiusza (1) Bardzo miło by mi było, gdyby pan Arkadiusz to przeczytał. Bardzo dziękuje za... Łukasz Mech Polecam!! (1) Osk Michał,trafiłam przypadkiem. Bardzo się ciesze,ze polecono mi instruktora... Arleta Iwona - opinia (1) Polecam kurs organizowany przez ten Ośrodek.Właściwa organizacja zajęć,... Iwona ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK Michał, a w szczególności z instruktora Arka,... Joanna M. jazdy dodatkowe (2) uczęszczałam do innej szkoły jednak po 2 niezdanych egzaminach postanowiłam... Katty:) Stanowczo polecam ten ośrodek ! ! ! (1) Korzystałam z usług tego ośrodka i muszę przyznać że,jestem pod bardzo dobrym... ONA