OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Serdecznie polecam- NALEPIEJ I NAJSYMPATYCZNIEJ:) (1) Zarówno wykłady jak i godziny praktyczne w miłej, sympatycznej i bezstresowej... Agata SERDECZNIE POLECAM !!!! 100% ZAUFANIA ! (1) Miła i konkretna obsługa klienta. Znakomicie prowadzone wykłady i jazdy na... Mariusz P. Najlepszy OSK! Naprawdę polecam! (1) Część szkoleniowa minęła w bardzo miłej atmosferze, a poziom wykładów był... Kinga
Super! Profesjonalnie i z humorem! (1) Pan Janusz nie był moim pierwszym instruktorem nauki jazdy tak więc mam pewne... jaga383 6! Możliwe, że lepiej nie trafisz. (1) Pan Janusz ma bardzo profesjonalne podejście do kursantów, jazdy z nim są... K. POLECAM WSZYSTKIM ! ! ! (1) Ośrodek SPEED godny polecenia, wykłady profesjonalnie prowadzone!!!... Dorota Najlepszy instruktor pod Słoncem:)))))))))))) (2) Gorąco polecam ośrodek szkolenia SPEED...profesjonalne wyposazenie... Daga Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) W związku z wymogiem pracodawcy, abym zrobił kurs prawo jazdy, zacząłem... Adam polecam wszystkim (1) wykłady bardzo ciekawie i profesjonalnie prowadzone, jazda z Panem Januszem... Aga Piotr - opinia (1) Świetne wyposażenie i miła atmosfera. Polecam wszystkim! Piotr Pełen profesjonalizm POLECAM!!!!!!! (1) Serdecznie polecam szkołę Pana Janusza SPEED, wykupiłam kurs nauki jazdy w... Weronika Wielkie Podziękowania dla Janusza Opieli :PPPPPPPPP (1) Dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem :PPPPPP. Polecam... Andrzej Repta Karolina - opinia (1) Wykłady na bardzo wysokim poziomie, jazda staje się przyjemnością a nie... Karolina PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Gdyby ktoś mnie pytał o dobrą szkolę jazdy odpowiedziała bym bez namysłu... Agnieszka REWELKA!!!! (1) Pan Janusz jest bezkonkurencyjny!!! Byl moim 3 instruktorem i okazal sie... Basia Gorąco polecam!!!! (1) Ośrodek naprawde godny polecenia, super podejscie do kursanta, bezstresowa... Madzia Michas - opinia (1) Zdalem. Wszystko super. Mila atmosfera w samochodzie i ogolnie bardzo dobry... Michas Ewa - opinia (1) Gorąco polecam! Pan Janusz jest prawdziwym profesjonalistą, nigdy nie traci... Ewa Najlepszy:) (1) Janek Opiela jest naprawde najlepszym instruktorem.:) b dobrze tlumaczy, jest... Gosia Cieciwa rewelacja!!!!!!! (1) Bardzo dobry osrodek szkolenia. Wspanialy prowadzacy, Ktory zawsze potrafi... monika iglinska