Super szkoła dla każdego (1) Gorąco polecam OSK WIlk. Wiele można mówić o zaletach tej szkoły, dlatego w... Marysia POLECAM! (1) Warto było zmienić szkołę jazdy na osk wilk. Przedtem męczyłam się okrutnie a... Kasia Pewnie chcecie zdać...to już wiecie że najlepsza nauka to tylko OSK Wilk! (1) Zdałam,a nie było tak lekko ze mną.P.Ania i P.Jurek uczą kursantów z... Emilia
POLECAM POLECAM POLECAM (1) Moim zdaniem jest to najlepszy OSK nie tylko w całej Gdyni, ale i w całym... Rudy Małpiszon Pati - opinia (1) ZDAŁAM !!:) meczyłam sie az wkoncu wykupiłam pare godzin w osk Wilk i zdalam... Pati Zdałam!!! (2) Gorąco polecam! Egzaminator był pod wrażeniem moich umiejętności! Pan Jurek... Ewa Sz. .;D (1) Chciała bym gorąco podziękować pani Ani.., , odwaliła kawał dobrej roboty.... Moniayoł!.;d OSK Wilk-najlepsza szkoła dla przyszłego kierowcy! (1) Wspaniali instruktorzy! Fachowe i przyjazne nastawienie do kursanta. Fajan... Anka "Wilk-to tak samo jak lis, tylko wilk ;)" (2) Powiem krótko-LEPSZYCH NIE MA!!! 4h z p.Anną i ZDAŁAM OD RAZU, a ile się... Wiem co mówię NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE! (1) Miałam przyjemność wykupić w OSK Wilk lekcje dodatkowe przed egzaminem. Byłam... Ewa NIE ZDAĆ EGZAMINU PO NAUKACH W OSK WILK !!!!!!TO NIE MOŻLIWE (1) JA ZDAŁAM!!!! GORĄCO POLECAM .BARDZO PRZYJAZNA KURSANTOM SZKOŁA.CO BARDZO... BASIEK świetna szkoła ! POLECAM! (1) Dzięki instruktorom zdałam prawo jazdy przy pierwszym podejściu, świetnie... Anka