Zdałam!!!
Gorąco polecam! Egzaminator był pod wrażeniem moich umiejętności! Pan Jurek jest idealnym nauczycielem, posiada przygotowanie pedagogiczne, ponad wszystko cenię jednak poczucie humoru i magiczną atmosferę, którą potrafił stworzyć. Każda sekunda nauki miała swój (w Jego planie) cel. Potrafił połączyć naukę z zabawą, co dało efekt zapamiętania każdego manewru i każdej "pułapki", która mogła być zastosowana na egzaminie. Dzięki tej nauce emanowałam pewnością siebie na egzaminie i zdałam go niemal bezstresowo! Mie ma takich słów, których mogłabym użyć, aby wyrazić wdzięczność za naukę, która była pod każdym względem idealna! Do dziś pamiętam każdą chwilę i każde wypowiedziane słowo. Może ze względu na bardzo przyjazną atmosferę? Jestem pewna, że zabawna atmosfera miała w tym swój udział...Jednak ze wszystkiego najbardziej pamiętam i do dziś używam wielu cennych rad dotyczących bezpiecznej jazdy i eksploatacji samochodu (oszczędzanie sprzęgła). Pan Jurek nie uczy tylko stricte pod egzamin, ale wykracza nieco poza, co sprawia, że miałam wrażenie posiadania nie tylko umięjętności dot. prowadzenia samochodu, ale i bezpiecznej, bezawaryjenej i ekonomicznej jazdy w przyszłości...POZDRAWIAM!!