ODRADZAM! (1) To strata pieniędzy i czasu. Pan Sławek W. daje promocyjne ceny żeby zwabić... QRSANTKA odradzam (1) Radze trzymac sie od tej szkoly z daleka, szkoda czasu i kasy, pan Slawomir... kursantka Nie polecam jazd z panem Sławomirem W. (6) Jazdy z właścicielem. W zasadzie nie mam nic przeciwko temu, żeby na kursie... Zielony Listek
polecam !!! (1) bardzo dobra szkoła, dobrze przygotowali mnie do egzaminu, zdałem za... kursant polecam !!!! (2) slyszalam ze zle mowia o p slawku, wiec chcialabym wyrazic i swoja opinie.... angela pzdr z redlowa Odradzam (1) Może i Witomax był kiedyś dobrym ośrodkiem, niestety ostatnio jest to... Joanna G. Witomax (1) Witam! Właśnie zdałem egzamin praktyczny oraz teoretyczny bezbłędnie.... Kamil T Pan Sławomir (1) Co wy gadacie ja jeżdziłam z P.Sławkiem i nie narzekam ma duza cierpliwosc i... Paulina O. Jazda z panem Sławomirem W. (1) Z tego co czytam to każdy kto jeździł z panem Sławomirem nie ma najlepszego... Adrian Zdałam ! (1) Teoria szybko i ciekawie. 30 godzin jazdy w miesiąc i prawko w ręku ;)... M.L I TAK SIĘ TRUDNO ROZSTAĆ .... (1) I tak się trudno rozstać .... teoria szybko, łatwo i przyjemnie sama... Kasia krystyna - opinia (2) teortia szybko bo w 2 tyg. i z głowy, potem niestety miałam problem z... krystyna najlepsiejsza A. - opinia (1) No i Mi też się udało To Ja Ta NAJLEPSIEJSZA ;) Moniko bardzo wielkie... najlepsiejsza A. Kursantka - opinia (2) Zdałam za 2 razem :) Dziękuje p Maciejowi za wspaniałą mobilizację :) Kursantka TU JEST WESOŁO ! ! ! (4) Fajna szkoła ! ! ! Super instruktorzy i prawo jazdy w ręku ! ! ! Teoria z... Mateusz zdałam (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Maćka Z. Profesjonalna nauka + wesoła... aneta zdałem!! (3) i to za pierwszym razem, instruktorem był Maciek Z. Paweł POLECAM WSZYSTKIM!!! (2) Polecam szkołę w 100%! Profesjonalnie, szybko i sprawnie :) rzetelne... Aśka Super (2) Według mnie Witomax jest jednym z najlepszych ośrodków szkolenia kierowców,... Suchy Z D A Ł A M (1) Zdałam ale jeszcze w to nie wierzę !!!! Pani Moniko bardzo bardzo dziękuję .... Małgosia