Oliwia Wójtowicz - ocena (1) Razem z mężem mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Kevinem Osowskim.... Oliwia Wójtowicz Bartek - ocena (1) Współpraca z Panem Markiem była prawdziwą przyjemnością. Od początku dalo się... Bartek Radosław Pikulski - ocena (1) Znam Marka Marciniaka ze szkolnej ławki teraz współpracowałem z nim zawodowo... Radosław Pikulski
Krzysztof - ocena (1) Serdecznie polecam pana Marka Marciniaka! - Działa z głową i dużym spokojem.... Krzysztof Jacek - ocena (1) an Marek Marciniak zaprezentował najwyższy poziom profesjonalizmu bardzo... Jacek Magda - ocena (1) Polecam serdecznie każdemu kto potrzebuje pomocy przy nieruchomościach. Pełen... Magda Dominika Mukosiej - ocena (1) Moje doświadczenie z biurem OSSA Nieruchomości było naprawdę bardzo... Dominika Mukosiej Kazimierz - ocena (1) Super rofesjonaliści! Polecam!!! Kazimierz Maksym - ocena (1) Zdecydowanie polecam pana Marcela z Ossa Nieruchomości. Od pierwszego... Maksym Dariusz - ocena (1) Proces wynajmu mieszkania z Panem Kikoła był bardzo łatwy i przyjemny. Szybko... Dariusz Beata - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Marcelego, mimo że na codzień... Beata Kornelia S - ocena (1) Współpraca z panem Szymonem Z. to była czysta przyjemność. Bardzo... Kornelia S Franciszek - ocena (1) Godne polecenia biuro, Pan Kevin fachowe podejście, dziękujemy jeszcze raz. Franciszek Maja Kowalska - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić pana Kevin Osowskiego jako wyjątkowo... Maja Kowalska Alicja - ocena (1) Polecam Kevina Osowskiego jako rzetelnego i profesjonalnego pośrednika zna... Alicja Michalina - ocena (1) Współpraca z agencją OSSA Nieruchomości to zdecydowanie najlepszy wybór.... Michalina Inwestsopot - ocena (1) W zeszłym tygodniu miałem przyjemność zakupić nieruchomość na starówce w... Inwestsopot T.H - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem OSSA Nieruchomości wszystko... T.H Karol - ocena (1) Pan Kevin przeprowadził całą transakcję bardzo sprawnie i bezpiecznie polecam. Karol Oskar K - ocena (1) Z całego serca polecam biuro ossa nieruchomości, a szczególnie pana Kevina... Oskar K