OSTRO.

Pizzerie Winiarnie Drink Bary

Gdańsk, Długie Pobrzeże 15

Michał - opinia (1) Polecam każdemu :) pysznie, pysznie i bardzo smacznie... Michał Piotr - opinia (1) Całkiem ok.moła obsługa dobra pica Piotr Wojtek - opinia (1) Najlepsza pizza neapolitańska w Trójmieście. Polecam ! Wojtek
Damian - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Gdańsku, jedna z najlepszych, z którą jadłem... Damian Wojciech - opinia (1) Najlepsza neapolitana w trójmieście. Wojciech Przemek - opinia (1) Zamawiałem pizze przez telefon. Wiem ze sobota to termin wzmożonych zamówień... Przemek Świetna pizza (2) Bardzo dobra pizza. Świetna obsługa. Dobry klimat. Gorąco polecam. Peperoni Agata - opinia (1) Pizza rewelacyjna, ciasto przepyszne, ranty wspaniałe z wyśmienitą oliwą.... Agata GoSia - opinia (1) Gorąco polecam! Najsmaczniejsza pizza w mieście! Świetna obsługa oraz... GoSia Niezadowolona - opinia (1) Zamówiłam pizze na uber eats gdzie na głównej stronie czas dostawy wskazany... Niezadowolona Tomek z Wocławka - opinia (1) Najlepsza pizza w trójmieście. Doskonałe wina w przystępnych cenach. Jak... Tomek z Wocławka Mateusz - opinia (1) Najlepsza pizza w trojmiescie! Obsługa na poziomie, duży wybór win oraz... Mateusz Zakochana - opinia (1) Bardzo polecam! To jest taka pizza , po która się wraca i nie chce się... Zakochana PizzaGirl - opinia (1) Najlepsza jaką jadłam, również klimat jest świetny. PizzaGirl Fantastyczne miejsce - opinia (1) Fajnie że w natłoku nowo powstałych miejsc, szczególnie tych w centrum... Fantastyczne miejsce pysznie !!! - opinia (1) Tam jest po prostu pysznie !!! Pizza jedyna w swoim rodzaju. Jesteśmy wraz ze... pysznie !!! Koneser - opinia (1) Trafiłem tu przez polecenie znajomych. Nie zawiodłem się,najlepsza pizza jaka... Koneser Pizza to moje paliwo - opinia (1) Spędziłem w tym lokalu przemiły wieczor. Pizza, wystrój wnętrza, lokalizacja... Pizza to moje paliwo Lui Di Baton - opinia (1) O tym miejscu usłyszałem od znajomych a to że jestem fanem pizzy to porostu... Lui Di Baton Lucyfer - opinia (1) Niesamowita pizza, napewno inna niż większość zna ;) duży wybór win, no i... Lucyfer